Totul despre compania AMC Baltic

Decembrie 2, 2020

AMC Baltic este fondată în ianuarie a anului 2008. Compania este producătorul de difuzoare și electronică. A fost nevoie de câțiva ani pentru a crea o companie modernă și flexibilă, care operează pe o piață internațională extrem de competitivă. De la difuzoare de tavan obișnuite până la difuzoare certificate conform standardului EN54, de la amplificatoare mixer până la dispozitive audio high tech, de la furnizori locali până la crearea unei rețele internaționale de distribuitori - calea, pe care compania a parcurs în ultimii ani. AMC Baltic este acum un partener internațional de încredere, când apare necesitatea în orice tip de sistem de avertizare sau evacuare sonoră. Marca AMC este apreciată pe piață datorită calității și fiabilității. La momentul actual compania propune o gamă foarte largă de acustică și electronică:

Sistem acustic de peretePreamplificatoare
Sistem acustic de tavanAmplificatoare profesionale
Sistem acustic de tip hornAmplificator cu mixer
Proiectoare de sunetAmplificatoare de instalare
Sistem acustic de coloanăMedia Playere
Sistem acustic sfericSisteme de microfon wireless
SubwoofereSisteme microfon de masă

Scopul companiei - piața contractorilor. AMC întotdeauna se gândește la produse simple, fiabile și la prețuri accesibile, și desigur în depozitul nostru. AMC se focusează pe aplicații pentru avertizare și evacuare sonoră. Când piețele au nevoie de cantități mari și timp de livrare rapid, AMC - prima alegere. Clienții companiei pot comanda mii de difuzoare și electronică; compania de obicei are în stoc. Bunurile vor fi livrate la clienți peste câteva zile.

La momentul actual AMC vinde în 38 de țări ale lumii. Printre clienți se evidențiază așa companii, ca: Honeywell, BLC Turva, Imlight Showtechnic, Starfelt, Karadag Electronics, Norsk Lydteknikk, ABISS, Proeling, Linearic, Digitalemotions, Novar, E-sistemas, Audiologic, Integrate Audio, Eltek, Sisme, SGTC Professional., AVmax, Промедиас, Genaudio.

Puteți să recunoașteți produsele după literele AMC pe carcasa difuzorului în multe clădiri prestigioase din întreaga lume.

© AMC

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu