Display-uri Digital Signage

Digital Signage este o reprezentare a informațiilor text și video pe suporturi electronice, care sunt standuri, ecrane, afișaje amplasate în locuri publice.

Ce sunt sistemele de semnalizare digitală? De ce sunt atât de populare?

Obiectivul principal al acestei tehnologii este de a transmite publicitate comercială sau socială cât mai multor persoane, pentru care, de regulă, este ales publicul țintă: cumpărători ai centrului comercial, vizitatori ai instituției medicale etc. Rezultatul alertei în masă este profitul comercial din vânzarea de mărfuri sau notificarea populației cu privire la anumite evenimente, ceea ce este de asemenea important.

Beneficiile tehnologiei de semnalizare digitală

După cum știți, o bună publicitate este cheia succesului oricărei afaceri, fie că este vorba despre vânzarea de bunuri de uz casnic, producția de echipamente și modele speciale, oferta de servicii diverse sau organizarea de evenimente. Datorită doar publicității, potențialii consumatori vor afla cele mai noi știri, promoții profitabile, companii noi și vor începe să folosească ofertele. Ce putem spune despre publicitatea „live” a semnalizării digitale, care pur și simplu nu poate atrage atenția nici măcar celor mai indiferenți.

Filtre de produs
Luminozitate
Diagonala
Preț

lei  –  lei

  • 14400lei
  • 246457lei
Rezoluție
Brand