Preț

În Republica Moldova, trecerea de la televiziunea analogică terestră la emisiunea TV digitală terestră DVB-T2 (Digital Video Broadcasting - Second Generation Terrestrial) este standardul pentru televiziunea digitală terestră. Aceasta este a doua generație a standardului DVB-T, care diferă de predecesorul său în ceea ce privește capacitatea crescută a canalului, caracteristicile semnalului ridicat și arhitectura sa. Televiziunea digitală terestră este o tehnologie modernă pentru transmisia de televiziune, care a înlocuit analogia. Principalul dezavantaj al televiziunii analogice este instabilitatea semnalului de televiziune la diverse zgomote. Semnalul digital este protejat de acest lucru, care asigură imagini și canale de sunet de înaltă calitate.

Antenele exterioare au dimensiuni diferite, de la compact la general, ar trebui să fie instalate cât mai sus, unde semnalul TV este primit mai bine (de exemplu, acoperișul unei case). În zona recepției fiabile, antenele externe pot primi un semnal TV fără amplificator. Pentru a primi canale digitale pe distanțe lungi sau în condiții de recepție slabă (teren complex, clădiri înalte), nu trebuie doar un amplificator, ci și o direcție mai precisă a antenei către emițător.

Antene în aer liber sunt instalate unde recepția unui semnal TV la antena interioară nu este posibilă, aceste antene sunt mai amplificate și pot fi utilizate în majoritatea cazurilor, de exemplu, case de țară și căsuțe. Uneori, instalarea unei antene în aer liber va necesita ceva efort și experiență, dar la final veți putea viziona canale de televiziune gratuite. Antenele exterioare pot oferi aproape întotdeauna calitatea de recepție necesară. În funcție de tipul de amplificare a semnalului, antenele sunt, de asemenea, împărțite în două tipuri: pasivă și activă. Pasivul poate primi și amplifica semnalul datorită unui proiect special, nu este necesar să fie conectat la rețeaua electrică. Aceste antene nu au un element specific pentru amplificarea unui cip etc. Ar trebui să știți că, în unele cazuri, o antenă pasivă nu va fi suficientă pentru a primi cu încredere un semnal TV. Active - astfel de antene amplifică semnalul primit nu numai datorită structurii lor, ci și folosind mecanismul de amplificare cu care sunt echipate. Amplificatorul este montat în cadrul cadrului antenei sau separat de acesta. Alimentarea este furnizată de la rețeaua electrică folosind sursa de alimentare. Ar trebui să știți că amplificatorul este, de asemenea, o sursă de zgomot intrinsec. De exemplu, atunci când utilizați o antenă activă în zona de recepție deja fiabilă sau dacă amplificatorul este selectat incorect (câștig prea mare). Astfel, zgomotul și denaturarea pot apărea în semnalul de televiziune primit.

Atenție! În Republica Moldova, compania de stat Radiocom este un operator național în domeniul radiodifuziunii și televiziunii, furnizează servicii de radiodifuziune și televiziune cu acoperire națională în toată țara. Compania noastră NU transmite televiziune digitală terestră DVB-T2. Vindem exclusiv echipamente de înaltă calitate pentru primirea acestui format de semnal, instalarea și efectuarea serviciului de garanție. Mai multe detalii despre TV digital în Moldova >>> https://tv.intersat.md/efirnoe-tv/radiocom-ro

Dacă mai aveți întrebări, atunci suna-ți: 0 22 295 295.

Tip de antenă DVB-T Dimensiuni, mm340x560x150 Greutate, kg0.65 BrandDipol
Tip de antenă DVB-T Amplificare, dB6...10 Dimensiuni, mm580x320x410 Greutate, kg0.7 BrandDipol
Tip de antenă DVB-T Dimensiuni, mm790x560x150 Greutate, kg1 BrandDipol
‍350‍ lei
+
Tip de antenă DVB-T Amplificare, dB12 Dimensiuni, mm890x320x410 Greutate, kg0.55 BrandDipol
Tip de antenă DVB-T Amplificare, dB14 Dimensiuni, mm1300x320x410 Greutate, kg0.86
Tip de antenă DVB-T Amplificare, dB14 Dimensiuni, mm620x390x340 Greutate, kg0.86
Tip de antenă DVB-T Amplificare, dB42 Dimensiuni, mm870x320x410 Greutate, kg0.56
Tip de antenă DVB-T Amplificare, dB14-16.8 Dimensiuni, mm1050x50x55 Greutate, kg1.51
‍750‍ lei
+
Tip de antenă DVB-T Amplificare, dB13 - 17 Dimensiuni, mm2.25 Greutate, kg1.66
Filtre de produs
Preț

lei  –  lei

  • 180lei
  • 750lei