Controlere

Controler pentru pereți video Datapath reprezintă o soluție flexibilă și ieftină pentru crearea unor amplasări originale ale ecranelor unui perete video.

Controlerul primind la intrare semnalul HDMI/D.P./SDI/DVI, transmite la fiecare din cele 4 ecrane o parte aleasă a imaginii independent scalată și convertită. Imaginea la fiecare ecran poate fi vizualizată ca în oglindă, întoarsă la 90, 180 sau 270 de grade, oferind posibilități artistice largi de utilizare a ecranelor în configurarea peretelui video.

Fiecare ecran de ieșire poate arăta orice parte a imaginii de intrare. Toți parametri de convertire a imaginii: scalarea, tăiere, rotire, convertirea frecvenței cadrelor, este efectuată de controler la nivel hardware. Configurațiile personale a peretelui video pot fi ușor create, conectând controlerul Datapath prin interfața USB a calculatorului. După setarea controlerul lucrează în regim autonom.

Dispozitivul Datapath permite realizarea celor mai ambițioase idei pentru pereți video și panouri digitale. El este în stare să primească semnal video standard (Single Link DVI, Dual Link DVI, HDMI, D.P., SDI) și să-l transmită la 4 ecrane. La fiecare ecran poate fi transmisă orice parte a imaginii - controlerul Datapath corectează în felul potrivit dimensiunea și frecvența cadrelor, taie și rotește fiecare parte a imaginii. Părțile pot să se suprapună și să compună în dependență de sarcină. În rezultat este asigurată posibilitatea creării atât pereților video clasici cât și pereților video nestandarde cu ecranele amplasate sub un unghi, interval diferit dintre acestea și orientație diferită. Interfețele și tehnologia Pixel Perfect asigură vizualizarea semnalelor video de înaltă rezoluție. Capturarea imaginii cu buferizare triplă asigură transmiterea pe ecran a unui semnal cu frecvența cadrelor și rezoluție optimală.

Programa Wall Designer pentru controlerul Datapath asigură crearea pereților video din ecrane de diferite dimensiuni și de orientație diferită și totodată setarea transmiterii imaginii de calitate optimală prin cablu de diferită lungime și tip. Dispozitivul are în complect ghid de utilizare, disc CD cu programele necesare, bloc de alimentare cu duze pentru diferite tipuri de prize și un cablu USB pentru conectarea controlerului la calculator cu sistemul de operare Windows. Carcasa dispozitivului este compusă din metal durabil cu găuri pentru îmbunătățirea schimbului de căldură. Pe procesorul central este instalat un ventilator pentru răcire. După instalarea programelor necesare și conectarea controlerului la calculator dispozitivul este gata pentru utilizare.