Zone este o serie de controlere audio zonale simple, dar puternice. Cu DSP încorporat, rutare foarte flexibilă a semnalului și conectivitate HDMI, Zone oferă tot ce este necesar într-o singură unitate compactă pentru a furniza sisteme de sunet comercial multizonal de înaltă calitate.

Ca atare, acestea reprezintă inima de bătaie a ecosistemului Optimal Audio și oferă capacități profunde de procesare audio digitală dincolo de orice produs de zonare din categoria sa de preț.

Zone este ușor de instalat, intuitiv de operat și cuprinde versiuni alimentate și nealimentate cu 4 sau 8 zone. Acestea pot fi montate pe birou sau în rack și dispun de comenzi convenabile pe panoul frontal pentru selectarea sursei, selectarea zonei și controlul nivelului audio, cu configurare completă prin intermediul aplicației Web.

WebApp este "sosul secret" care deblochează întregul potențial al portofoliului nostru prin intermediul EQ-urilor, presetărilor de difuzoare, rutinelor structurate în funcție de ora zilei și multe altele. 

Compatibilă cu orice dispozitiv, aceasta face ca configurarea sistemului să fie simplă și, odată finalizată, personalului din locație i se poate prezenta o interfață de utilizator simplă, cu controale nedorite blocate, permițându-i să opereze cu ușurință sistemul și să se concentreze pe munca în cauză.

O caracteristică deosebit de apreciată atât de instalatori, cât și de localuri este capacitatea de a reseta automat sistemul. Nu contează dacă cineva modifică din greșeală sistemul în timpul zilei, cu o rutină automată de resetare zilnică, acesta poate reveni la valorile implicite, exact așa cum a fost configurat inițial pentru local. Nu este nevoie de niciun apel telefonic de panică, nici de o vizită la locul de desfășurare.

Un alt avantaj al faptului că Zone este un sistem audio digital, mai degrabă decât unul analogic, este că pot fi adăugate în timp funcții suplimentare și flexibilitate, deoarece WebApp este îmbunătățită de la an la an. Aceasta este o dovadă a viitorului fără să fie nevoie să călătorească în timp și o modalitate pentru instalatori de a adăuga valoare ofertei lor post-vânzare.

‍21300‍ lei
+
Nr. de canale4 Dimensiuni (LхÎхA)480 x 88 x 400 mm Greutate9.2 kg BrandOptimal Audio
‍27200‍ lei
+
Nr. de canale4 Dimensiuni (LхÎхA)480 x 88 x 400 mm Greutate9.2 kg BrandOptimal Audio
‍32000‍ lei
+
Nr. de canale4 Intrare4 x 100 Dimensiuni (LхÎхA)480 x 88 x 400 mm Greutate9.75 kg BrandOptimal Audio
‍47200‍ lei
+
Nr. de canale4 Intrare4 x 100 Dimensiuni (LхÎхA)480 x 88 x 400 mm Greutate9.75 kg BrandOptimal Audio