HDMI Extender

Cum să transmitem semnal HD de înaltă calitate la distanță? În varianta standard, numaidecât prin intermediul unui cablu HDMI. Dar aceasta nu este întotdeauna cea mai ușoară cale.

Ce se întâmplă dacă lungimea până la ecran de la sursă este de 60, 100 sau mai mulți metri? Ce se poate face dacă nu există nici o variantă de a trasa vreun cablu din cauza reparației sau este complet imposibil?

Echipamentele și soluțiile LenKeng vă vor ajuta să găsiți o soluție din orice situație.

  • În prima categorie de soluții „până la 60 de metri” - seturi simple și ieftine de prelungitoare HDMI prin cablu torsadat de la categoria a 6-a. Cu canal IR reversibil pentru a controla sursa de semnal sau fără aceasta. Ideal pentru săli de conferințe când are loc comutarea proiectoarelor video.
  • Următoarea soluție este de până la 120 de metri. Pentru birourile companiei, bănci, centre comerciale - transmitere unui semnal HD printr-o rețea locală existentă, mai multe surse simultan, cu transmiterea comenzilor prin interfața RS232 în regim „duplex” sau control prin IR .
  • Distanța până la display este măsurată în kilometri sau chiar zeci de kilometri? Fibră - HD și Ultra HD 4K pentru ecrane LED la distanță și pereți video. Și la fel, cu un canal de reversibil pentru control.
  • Nu există nici o modalitate de a pune cablu torsadat ? Soluția „wireless” - 15, 50 și chiar 200 de metri! Totodată puteți conecta mai multe receptoare la un singur transmițător.
  • În continuarea opțiunilor wireless - transmiterea unui semnal video printr-o rețea electrică sau pur și simplu printr-o pereche de fire telefonice. Neobișnuit? Da, și la fel este funcțional - „Powerline
  • HDBaseT este standardul global pentru transmiterea datelor video și audio de înaltă calitate, Ethernet, organelor de control, USB și până la 100 W printr-un singur cablu de o lungime mare.
  • Acum este confortabil să gestionezi NVR-ul sau DVR-ul la distanță utilizate în sistemele de supraveghere video - seria „KVM” - conectează display-ul, tastatura și mouse-ul - și obțineți control complet dacă vă aflați în alt capăt al clădirii.
  • Folosesc televizoare simple ca display-uri - de ce să nu convertesc semnalul HDMI într-un canal TV digital obișnuit în format DVB-T și să transmit imaginea FullHD sau chiar 4K printr-un cablu de televiziune obișnuit. Ideal pentru magazinele care vând aceste televizoare, pentru centre comerciale care transmit date video prin toată clădirea, sau terase care arată evenimente sportive.