Preț

În Republica Moldova, trecerea de la televiziunea analogică terestră la emisiunea TV digitală terestră DVB-T2 (Digital Video Broadcasting - Second Generation Terrestrial) este standardul pentru televiziunea digitală terestră. Aceasta este a doua generație a standardului DVB-T, care diferă de predecesorul său în ceea ce privește capacitatea crescută a canalului, caracteristicile semnalului ridicat și arhitectura sa. Televiziunea digitală terestră este o tehnologie modernă pentru transmisia de televiziune, care a înlocuit analogia. Principalul dezavantaj al televiziunii analogice este instabilitatea semnalului de televiziune la diverse zgomote. Semnalul digital este protejat de acest lucru, care asigură imagini și canale de sunet de înaltă calitate.

Numele interior vorbește de la sine, adică astfel de antene sunt instalate în interiorul unei încăperi, a unei camere etc. Aceste antene au dimensiuni compacte și ușor de instalat. Funcționarea corespunzătoare a unor astfel de antene va depinde de: distanța până la cel mai apropiat emițător, tipul de amplificator încorporat, grosimea pereților casei, precum și dimensiunea ferestrelor și poziția lor în raport cu emițătorul. În Moldova, recepția posturilor de televiziune pe această antenă este posibilă doar în locul unde nivelul semnalului este destul de ridicat, așa-numitul zona de acoperire. Este posibil să primiți canale către antena interioară din Chișinău de la Telecentre și numai în interiorul orașului, cu condiția să nu existe obstacole fizice - case, cum ar fi un „puț”, subsoluri, ferestre sunt în vedere directă de la emițător etc. În afara Chișinăului, recepția canalelor care utilizează o antenă de cameră nu este posibilă, deoarece transponderele nu pot funcționa la putere maximă, distanța mai mare de repetor etc.

O antenă de cameră nu poate primi semnal TV în nicio cameră. Fiecare caz este considerat separat și este selectată o antenă adecvată.

Atenție! În Republica Moldova, compania de stat Radiocom este un operator național în domeniul radiodifuziunii și televiziunii, furnizează servicii de radiodifuziune și televiziune cu acoperire națională în toată țara. Compania noastră NU transmite televiziune digitală terestră DVB-T2. Vindem exclusiv echipamente de înaltă calitate pentru primirea acestui format de semnal, instalarea și efectuarea serviciului de garanție. Mai multe detalii despre TV digital în Moldova >>> https://tv.intersat.md/efirnoe-tv/radiocom-ro

Dacă mai aveți întrebări, atunci suna-ți: 0 22 295 295.

Video
‍399‍ lei
+
Tip de antenă DVB-T Amplificare, dB18 Dimensiuni, mm158x72x17 Greutate, kg0.135
‍470‍ lei
+
Tip de antenă DVB-T Amplificare, dB25 Dimensiuni, mm44.4 x 10.8 x 5.8 Greutate, kg0.56
‍800‍ lei
+
Tip de antenă DVB-T Amplificare, dB30 Dimensiuni, mm375 x 220 x 80 Greutate, kg0.9
Filtre de produs
Preț

lei  –  lei

  • 399lei
  • 800lei