Amplificatori și surse

Preț

În Republica Moldova, trecerea de la televiziunea analogică terestră la emisiunea TV digitală terestră DVB-T2 (Digital Video Broadcasting - Second Generation Terrestrial) este standardul pentru televiziunea digitală terestră. Aceasta este a doua generație a standardului DVB-T, care diferă de predecesorul său în ceea ce privește capacitatea crescută a canalului, caracteristicile semnalului ridicat și arhitectura sa. Televiziunea digitală terestră este o tehnologie modernă pentru transmisia de televiziune, care a înlocuit analogia. Principalul dezavantaj al televiziunii analogice este instabilitatea semnalului de televiziune la diverse zgomote. Semnalul digital este protejat de acest lucru, care asigură imagini și canale de sunet de înaltă calitate.

Amplificatoare

În condițiile de recepție pe distanțe lungi, devine necesară utilizarea unui amplificator suplimentar de antenă. Acestea sunt instalate fie lângă antenă, fie direct în locul plăcii de potrivire. Acest lucru se realizează cu scopul de a elimina zgomotul generat de cablul de televiziune însuși, în intervalul de la dispozitivul de potrivire a antenei la intrarea amplificatorului. Unul dintre parametrii principali ai amplificatorului este zgomotul intern al acestora, nu trebuie să depășească 2-4 dB.
Un alt punct important atunci când alegeți un amplificator este câștigul. Nu puteți utiliza un amplificator cu un câștig mare acolo unde nu este necesar, acest lucru va duce la denaturarea imaginii sau la dispariția completă a acesteia. Un semn caracteristic de suprasarcină este o eșec în sincronizarea semnalului de televiziune.

Atenție! În Republica Moldova, compania de stat Radiocom este un operator național în domeniul radiodifuziunii și televiziunii, furnizează servicii de radiodifuziune și televiziune cu acoperire națională în toată țara. Compania noastră NU transmite televiziune digitală terestră DVB-T2. Vindem exclusiv echipamente de înaltă calitate pentru primirea acestui format de semnal, instalarea și efectuarea serviciului de garanție. Mai multe detalii despre TV digital în Moldova >>> https://tv.intersat.md/efirnoe-tv/radiocom-ro

Dacă mai aveți întrebări, atunci suna-ți: 0 22 295 295.

‍120‍ lei
+
‍120‍ lei
+
‍180‍ lei
+
‍190‍ lei
+
‍190‍ lei
+
‍370‍ lei
+
‍395‍ lei
+
‍436‍ lei
+
‍480‍ lei
+
‍670‍ lei
+
‍1080‍ lei
+
‍3735‍ lei
+
Категории
Filtre de produs
Preț

lei  –  lei

  • 120lei
  • 3735lei