Ecrane interactive Novotouch pentru instituții de învățământ de la compania Vivitek.

Noiembrie 13, 2019

Vivitek lansează o nouă soluție All-in-One pentru sectorul de învățământ. Noile ecrane interactive plate NovoTouch EK Series unesc colaborarea wireless, panoul digital și funcția de anunțuri active într-un ecran.

 

Novotouch

Oglindirea imaginii pe ecran utilizând soluția integrată Wi-Fi NovoConnect.

Datorită posibilității de oglindire wireless de la orice dispozitiv, ceea ce corespunde practicii BYOD. Seria NovoTouch EK oferă posibilitatea profesorilor afișarea ecranului său wireless pe panou tactil.

Tablă digitală.

Scrieți pe ecran și creați materiale educaționale proprii, care pot fi salvate pentru utilizare ulterioară. Funcția NT Minute asigură elevilor să vizualizeze lecția înregistrată în orice moment. În afară de aceasta, cu ajutorul funcției NT Live Hub este posibil de dublat ecranul în regim de timp real pe alte ecrane Novotouch, ceea ce se potrivește ideal pentru organizarea în grupe a clasei.

Novotouch  
Novotouch

Panou informațional

Transformați panoul NovoTouch într-un ecran pentru anunțuri, când acesta nu se utilizează. Cu soluția inclusă NovoDS administratorilor este simplu de partajat anunțurile școlare și alte activități pe ecranele NovoTouch. Mesajul poate fi creat cu lista de redare flexibilă și conținut dinamic, începând de la text, audio, fotografii și video până la pagini web, Twitter, RSS, calendar Google și multe altele.

Cost redus

Vivitek propune programe soft gratuite și fără taxe pentru licență. Ceea ce se potrivește ideal pentru școli, care necesită transparența investițiilor din buget. În plus, control wireless și actualizări fără plată a programelor software incluse pentru mentenanță simplă. Costul mic de utilizare se evidențiază prin garanția pe o durată de 5 ani*.

Novotouch

Dimensiunile disponibile 65”, 75” и 86”

Toate acestea propun o luminozitate vizuală a rezoluției 4K-UHD.

 Grăbește-te să faci comanda la modele noi chiar acum!

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu