Seria nouă de display-uri interactive Novotouch pentru instituții de învățământ de la compania Vivitek.

13.11.2019

Vivitek lansează o nouă soluție All-in-One pentru sectorul de învățământ. Noile ecrane interactive plate NovoTouch EK Series unesc colaborarea wireless, panoul digital și funcția de anunțuri active într-un ecran.

 

Novotouch

Afișarea imaginii pe ecran utilizând soluția integrată Wi-Fi NovoConnect.

Datorită posibilității de oglindire wireless de la orice dispozitiv, complet adaptat la practica BYOD, seria NovoTouch EK oferă posibilitatea profesorilor afișarea ecranului său fără fire pe panou tactil.

Panou digital alb.

Scrieți pe ecran și creați materiale educaționale proprii, care pot fi salvate pentru utilizare ulterioară. Funcția NT Minute asigură elevilor să vizualizeze lecția într-o etapă ulterioară. În afară de aceasta, cu ajutorul funcției NT Live Hub este posibil de dublat ecranul în regim de timp real pe alte ecrane în hub-ul virtual, ceea ce ideal se potrivește pentru clase sau grupe, care trebuie să fie împărțite în 2 clase.

Novotouch  
Novotouch

Panou de anunțuri

Transformați panoul plat NovoTouch într-un ecran pentru anunțuri, când ea nu este utilizată activ. Cu soluția inclusă signage NovoDS administratorilor este ușor de unit toate anunțuri școlare, lecții sau actualizarea camerei. Mesajul poate fi creat cu lista flexibilă de redare și conținut dinamic, începând de la text, audio, fotografii și video până la pagini web, Twitter, RSS, calendar Google și multe altele.

Cost redus

Vivitek propune software gratuit și fără taxe pentru licență, se potrivește ideal pentru școli, pentru implementarea dispozitivelor noi fără costuri ascunse. Adăugător, control wireless și actulizări fără plată a programelor software incluse pentru mentenanță ușoară. Costul mic de utilizare se garantează unei garanții pe 5 ani*.

Novotouch

Dimensiunile disponibile 65”, 75” и 86”

Toate acestea propun o luminozitate vizuală a rezoluției 4K-UHD.

 Grăbește-te să faci comanda la modele noi chiar acum!

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu