Cabluri coaxiale CAVEL.

Mai 2, 2018

Fabrica de cablu ITALIANA CONDUTTORI s.r.l., care produce din anul 1968 cablurile de televiziune CAVEL de renume mondial, se află în orașul italian Gropello Cairoli (provincia Pavia) și are o capacitate de producție de cel puțin 100 000 km de cablu de calitate înaltă pe an (aproximativ 400 km / zi).

Fabrica este specializată în fabricarea de cabluri, caracterizate de stabilitatea excepțională a tuturor parametrilor, rezistența lor integrată la "îmbătrânire" în condiții de funcționare pe termen lung în condiții climatice nefavorabile.

Deja prima atingere a cablului CAVEL dă impresia că aveți ceva fiabil și complet sigur din punctul de vedere al exploatării viitoare.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE CABLURI CAVEL DE TOATE CELELALTE

  • Cablurile CAVEL oferi un nivel minimal record de atenuare a semnalului în toate benzile de frecvență și o transmitere la  distanta maximal posibilă, semnalul literalmente "zboară" prin cablu.
  • Cablurile CAVEL au o excepțională durabilitate (fiabilitate) în orice condiții climatice.
  • Cablurile CAVEL nu își modifica parametrii la îndoire și deformăre.
  • Toți parametrii cablurilor CAVEL sunt date sincer, și sunt garantate de către producător, pe un în termen de 15 ani (prin cablu LAN/ "cablu torsadat" 25 de ani), și în același timp știți exact cine, unde și când a făcut cablul.
  • Curățenia ecologică a cablurilor CAVEL este garantată, cablurile CAVEL nu conțin substanțe periculoase (de ex. plumb) utilizate de alți producători, adică cu cabluri CAVEL, sănătatea dvs. nu este în pericol.

          

ATENȚIE!

O caracteristică importantă a tuturor cablurilor TV coaxiale și a cablurilor torsadate CAVEL este faptul că producătorul Italiana Conduttori folosește în mod tradițional numai conductori clasici de cupru (dar nu oțel acoperit cu cupru, cum fac mulți alții pentru a micșora costul). Toate materialele și componentele utilizate de această fabrică italiană au cel mai înalt nivel de calitate în industrie.

Amintiți-vă că diferența fundamentală dintre produsele CAVEL și alte cabluri (presupuse a fi europene) este că întregul ciclu de producție CAVEL există deja de 50 de ani doar în Italia și, prin urmare, controlul calității producției este constant și de aceea CAVEL parametrii cablului rămân constanți în timp.

CAVEL - ACESTEA SUNT UNICE CABLURI DIN CLASA SA, COMPLET FABRICATE ÎN ITALIA.

Catalogul cablurilor CAVELhttp://www.intersat.md/ro/cavel-ro/

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu