Cum să primim semnal mobil în interiorul unei parcări subterane?

Septembrie 16, 2022

Parcările subterane blochează complet semnalul mobil. Aceasta devine din ce în ce mai mult o problemă majoră, deoarece societatea tot mai mult se bazează pe dispozitivele mobile și pe serviciile de date mobile.

De ce am nevoie de semnal mobil în interiorul unei parcări subterane?

Pe lângă faptul că a devenit o cerință legală în multe țări din UE de a asigura comunicația mobilă în toate locurile publice inclusiv parcări subterane, aici sunt prezentate alte motive:

  • Servicii de urgență - trebuie să puteți efectua apeluri telefonice și să puteți fi contactabil în permanență, în special în caz de urgență.
  • Păstrarea clienților fericiți - faptul lipsei semnalului de telefonie mobilă în parcare subterană va deranja pe toți în parcare.
  • Managementul acces/control de car-sharing.
  • Puncte de colectare pentru comerț electronic: comunicarea cu oficiile centrale este necesară.
  • Stațiile de încărcare a automobilelor electrice.
  • Plăți mobile, fie pentru parcare propriu-zisă sau orice alte servicii enumerate mai sus.

Cum pot asigura un semnal mobil puternic în parcarea subterană?

Sunt câteva soluții pentru a asigura internet mobil în aceste tipuri de parcări. Dar cea mai simplă și mai rentabilă soluție este sistem de repetor de la Stella Doradus.

Caracteristicile principale ale produselor Stella Doradus:

  • Toți operatorii de telefonie mobilă;
  • Toate serviciile (GSM, 3G, 4G, 5G);
  • Și 6 frecvențe mobile principale (700/800/900/1800/2100/2600 MHz).

Cum funcționează:

Repetorul Stella este un sistem simplu. El primește semnal de telefonie mobilă din exteriorul parcării subterane. După care amplifică semnalul dat și îl redistribuie prin toată parcarea. Repetorul nu modifică semnalul în nici un fel. El pur și simplu primește ceea ce este în exteriorul parcării, și transmite în interior. Este atât de simplu. Avantajele acestei simplități se evidențiază prin faptul că aceasta este cea mai rentabilă soluție de pe piață. Administrarea și instalarea la fel nu necesită efort.

Soluție scalabilă.

Sistemul Stella este o soluție modulară și scalabilă. Aceasta înseamnă, că este posibil de adăugat mai multe amplificatoare în sistem pentru a mări zona de acoperire.

Sistemele Stella au fost instalate cu succes în parcări subterane mari cu multe nivele.

Control de la distanță.

Toate repetoarele Stella pot fi monitorizate și administrate de la distanță. Plus oferă un serviciu prin care inginerii lor o să gestioneze sistemul pentru dvs., asigurând-vă că totul este optimizat în permanență.

Sursă de referință:

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu