Evoluția digitală în afaceri de restaurante

Decembrie 9, 2019

Astăzi panourile digitale pentru meniu sunt deja o soluție revoluționară și o parte esențială pentru multe cafenele, restaurante și magazine de fast-food în toată lumea, asigurând creșterea vânzărilor și loialitatea vizitatorilor.

Utilizând Digital Signage, managerii canenelei sau restaurantului, au posibilitatea de a informa vizitatorul despre prețuri speciale de zi, anumite combinații de mese combinate, promoții ș.a.m.d. Toate ecranele informaționale sunt controlate din oficiul managerului sau din oficiul central al companiei.

Nu sunt necesare stick-uri USB, televizoare de uz casnic și soluții ”luate în grabă”! Sistemul puternic și fiabil de control al ecranelor, oferă posibilitatea să fiți siguri în calitatea și afișarea continău a informației. Controlați meniul afișat distanțat prin rețea locală, direct din oficiu de la orice calculator! 

Echipamentul propus, este proiectat special pentru uz comercial și asigură o fiabilitate superbă și confort în exploatare pe ani întregi în continuare.

În comparație cu televizoare de uz casnic, pe detaliile și plăcile electronice interioare ale ecranelor comerciale este aplicat un strat de acoperire special, care protejează ecranele de praf, murdărie, umezeală și de alte influențe exterioare dăunătoare, asigurând în așa fel funcționarea continuă a ecranului un timp îndelungat.

În afară de aceasta seria de echipament comercial, spre deosebire de dispozitive electrocasnice are unele caracteristici importante:

  • Control distanțat a prețurilor și promoțiilor în toate cafenelele și restaurante;
  • Design modern și atractiv;
  • Matricea IPS industrială;
  • Sistem de răcire special;
  • Reducerea semnificativă a cheltuielilor de exploatare pe tipărire și actualizare meniu;
  • Creșterea loialității vizitatorilor, micșorând în așa fel timpul comenzii.

 

Beneficiu recunoscut a sistemului de panouri digitale pentru meniu este în posibilitatea de a focusa atenția vizitatorului pe un produs nou sau ofertă de preț actuală, care sunt valabile doar o periodă de timp.

În afară de aceasta, sistemul oferă posibilitatea de a utiliza spoturi comerciale direct de la furnizorii de produse, pentru prezentarea mâncărurilor într-un mod mai captivant și atractiv. Conținutul reflectă modificările ale meniului săptămânal, zilnic și chiar în fiecare oră. Orice mesaj poate fi focusat pe cumpărător la timpul și locul potrivit.

Investițiile voastre în sistemul de gestionare a conținutului media se vor întoarce cu creșterea multiplă în cel mai scurt timp posibil.

Noi propunem diferite soluții pentru echiparea restaurantelor, barurilor și cafenelelor cu panouri digitale pentru meniu, de la un ecran până la un sistem distribuit de control al ecranelor, instalate în orașe diferite.

 

Catalogul de display-uri profesionale

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu