Cea mai bună soluție pentru hoteluri mici!

Martie 14, 2017

Aveți multe televizoare și doriți să priviți canale TV, fără să vă gândiți ca cineva mâine o să deconecteze canalele! Transmodulatorul Terra S2C16 este creat pentru aceasta! Acest transmodulator autonom este proiectat pentru furnizarea semnalelor TV prin satelit în rețea existentă de cablaj coaxial a casei, restaurant, hotel sau altui imobil.

Care este trăsătura specifică a acestui transmodulator?

Instalând una, două sau mai multe antene de satelit, în dependență de ceea ce vreți să vizualizați, le conectați în transmodulator, cu ajutorul interfeței Web îl setați și „Gata!”, puteți privi canalele TV pe televizoarele care sunt conectate la rețeaua de cablaj coaxial!

Nu este necesară procurarea de dispozitive auxiliare pentru fiecare televizor, este destul un cablu de la transmodulator și dvs. puteți să vă bucurați de televiziune pe fiecare televizor!

Terra S2C16 - dispozitiv compact, dimensiuni 37x14x7 cm, care permite distribuirea programelor TV de satelit, utilizând rețeau existentă de cablaj coaxial a casei. Orice canal de ieșire de la 48 MHz până la 858 MHz, poate fi ales și reglat independent. Lipsa ventilatorului și putere de consum extrem de mică - 30 W pentru prelucrare a 16 transpondere STV. Instalare ușoară și setarea stației cu ajutorul interfeței Web încorporate. Control de la distanță și actualizare software, monitorizare SNMP, salvarea și încărcarea dintr-un fișier pregătit din timp, securitatea panoului de control cu parolă și alte funcții.

 

Caracteristici:

- Instalarea și setarea ușoară a stație cu ajutorul interfeței Web integrate
- Monitorizarea parametrilor de intrare și ieșire în timp real, măsurarea vitezei fluxului total a transponderului
- Actualizare software prin web browser
- Verificare onlive a noilor versiuni de software
- Posibilitatea salvării setărilor în fișier și încărcarea configurație din fișier
- Parola de securitate a panoului de control pentru mai mulți utilizatori
- Panou de control multilingual. Limbi noi pot fi adăugate la cererea clientului
- Suportul SNMP

- Suportul standartului NorDig

Caracteristici tehnice:

  • 6 intrări SAT IF
  • Prelucrare TS: actualizare PCR, filtrare fluxurilor pe programe, regenerare PSI/SI, generarea tabelului de rețea NIT, monitorizarea versiunii PMT
  • SNMP-traps
  • Carcasă turnată
  • RF intrare & ieșire, punct-test de ieșire - tip F
  • Web control - RJ-45