Set pentru transmiterea semnalelor CATV prin cablu UTP Signal

R94200
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Setul Signal TV-LAN este alcătuit din două dispozitive (balunuri) și este utilizat pentru a transmite semnal RF analogic/digital prin cablu UTP. Transmisia se face în paralel cu conexiunea la o rețea locală (LAN), sau internet. Dispozitivele sunt ideale în situațiile în care nu există posibilitatea utilizării unui cablu coaxial dar există deja o infrastructură de cablu torsadat.

Balunurile Signal TV-LAN pot fi utilizate atât într-o rețea locală/TV de apartament cât și în clădiri rezidențiale sau de birouri unde sunt instalate un număr mare de puncte de distribuție LAN/TV. Oferă posibilitatea de a combina, spre exemplu, un semnal DVB-T într-o rețea Ethernet, folosind ca linie de transmisie o pereche de conductori din cablu UTP/FTP. Utilizând nivel de semnal RF suficient sau/și amplificatoare RF intermediare, semnalele RF pot fi împărțite și apoi distribuite pe fiecare etaj, în paralel cu semnalul Ethernet (cel din urmă fiind distribuit de către switch-ul fiecărui etaj).

Balunurile sunt identice ca funcționalitate - oricare dintre ele poate fi folosit atât ca receptor cât și ca transmițător.

Principiul de utilizare a setului Signal TV-LAN

Perechea de balunuri asigură echilibrarea impedanței pe ambele capete a liniei de transmisie. Conexiunea de tip Ethernet folosește două perechi de conductori iar viteza maximă este de 100 Mbps (Fast Ethernet) pe o distanță de până la 100 m între nodurile active ale rețelei. Distanța maximă a transmisiei RF (semnal TV) depinde de puterea acestuia și de frecvența la intrarea în balun (emițător). Este posibilă utilizarea amplificatoarelor RF înainte de schimbarea mediului de transmisie (coaxial-UTP) pentru a crește distanța maximă de transmisie. În tabelul de mai jos puteți găsi valorile atenuării semnalului prin cablu UTP Cat.5E.

Nivelul atenuării semnalului pe cablu UTP 5E prin următoarele frecvențe:

Frecvența [MHz] Atenuare [dB/m]
230 0.38
474 0.52
546 0.58
626 0.64
706 0.80
786 0.87

Caracteristici:

Denumire Signal TV-LAN
Articol R94200
Dispozitive în set 2
Intrare RF (TV) Conector F
Conector LAN RJ45
Conector LAN+TV RJ45
Pierdere de inserție 1.2 dB
Ethernet [conductori] 1, 2, 3, 6
RF (TV) - [conductori] 7, 8
POE [conductori] 4, 5
Categoria pentru cablu Cat. 5E
Brand
Signal

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat