0 Your Cart

Multiswitch 5x16 Terra MR516

Multiswitch 5x16 Terra MR516

Hover over an image to enlarge

MR516
2939 lei
+
Сumpără un click
Rapid și eficient livra
Metode de plată
Avantajele noastre

Garanție 12 luniGaranția pentru toate produsele achiziționate în magazinul nostru on-line este de 12 luni

Returnarea și schimb - fără problemePuteți returna bunurile cumpărate în termen de 14 zile. Bunurile trebuie să fie în stare bună și să aibă toate ambalajul original.">Returnarea și schimb - fără probleme!

Diferite metode de platăPlătiți pentru bunuri mod doriți: numerar la livrare, prin transfer bancar sau card de credit la momentul comenzii.

Cel mai bun prețSuntem mandri de preturile noastre, verifica-le în fiecare zi de sute de clienți care dau posibilitatea de a noastra online - magazin!

Aveți întrebări? Sunați: 022-295-295

Terra MR 516 - o serie multiswitch îmbunătățită pentru vizionarea televiziunii prin satelit pe 16 receptoare de satelit. Unitatea a venit să înlocuiască modelele cunoscute anterior Terra MSR 516. Multiswitch-urile Terra s-au remarcat datorită echipamentelor profesionale pentru satelit și de televiziune terestră.

Switch-ul are 5 intrări și 16 ieșiri. Pentru conectarea televiziunii prin satelit se utilizează 4 intrări. Toate intrările sunt separate în diapazoane și polarizări - polarizare verticală diapazon superior și inferior și polarizare orizontală diapazon superior și infierior. Acest lucru se datorează faptului că toate canalele de pe satelit deasemenea sunt împărțite în diapazoane și polarizări. Pentru funcționarea multiswitch-ului Terra MR 516 sunt folosite iluminatoare speciale cu ieșiri dependente. Pentru televiziunea NTV Plus și Tricolor sunt necesare doar două cabluri conectate la antenă, deoarece la acești operatori toate canalele sunt difuzate numai în intervalul inferior.

Pe lîngă televiziunea prin satelit, puteți conecta prin multiswitch și antena terestră. Pentru a face acest lucru, dispozitivul are o intrare TV specială. Switch-ul Terra MR 516 (fostul Terra MSR 516) are o sursă de alimentare integrată de 220V și reglarea amplificării de la 0 pînă la 20dB.

Multiswitch-ul este ermetic, astfel poate fi folosit în zone umede la temperaturi sub zero grade - mansarde și subsoluri.

Caracteristici:

  • 16 ieșiri
  • Frecvențe de funcționare SAT IF: 950 - 2400 MHz, Terr.TV: 47 - 862 MHz
  • Nivel de ieșire pentru SAT IF (IMD3=35 dB)* 96 dBµV
  • Nivel de ieșire pentru Terr. TV 88 dBµV-86 dBµV
  • Reglarea semnalului TV 15 dB cu pasul 1 dB
  • Temperatura de funcționare -20…+50C
  • Greutate – 1,1 кг
  • Dimensiuni,mm: 333x135x52
Brand:
TERRA

Caracteristici (MR508_MR512_MR516.pdf, 781 Kb) [Descarcare]

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Rapid și eficient livra

Firma noastra face de livrare în toată Moldova

Condiţii de garanție

Noi oferim doar acele produse, așa cum credem noi

Returnare termen de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa achiziția

Cum cumpăr în magazin on-line?

Patru pași simpli cum să plasați o comandă