Multiswitch radial 5x16 Terra MR516

MR516
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Terra MR 516 - o serie de multiswitch-uri actualizate pentru vizionarea televiziunii prin satelit pe 16 receptoare de satelit. Dispozitivul dat a venit să înlocuiască modelul cunoscut anterior Terra MSR 516. Multiswitch-urile Terra s-au remarcat datorită echipamentelor profesionale pentru satelit și de televiziune terestră.

Switch-ul are 5 intrări și 16 ieșiri. Pentru conectarea televiziunii prin satelit se utilizează 4 intrări. Toate intrările sunt separate în diapazoane și polarizări - polarizare verticală diapazon superior și inferior, și polarizare orizontală diapazon superior și inferior. Acest lucru se datorează faptului că toate canalele de pe satelit deasemenea sunt împărțite în diapazoane și polarizări. Pentru funcționarea multiswitch-ului Terra MR 516 sunt folosite convertoare speciale cu ieșiri dependente. Pentru televiziunea NTV Plus și Tricolor sunt necesare doar două cabluri conectate la antenă, deoarece la acești operatori toate canalele sunt difuzate numai în diapazonul inferior.

Pe lângă televiziunea prin satelit, puteți conecta prin multiswitch și antena terestră. Pentru a face acest lucru, dispozitivul are o intrare TV specială. Switch-ul Terra MR 516 (în trecut Terra MSR 516) are o sursă de alimentare integrată de 220V și reglarea amplificării de la 0 până la 20 dB.

Multiswitch-ul este ermetic, astfel poate fi folosit în zone cu umiditate ridicată, la temperaturi sub zero grade - mansarde și subsoluri.

Caracteristici:

  • 16 ieșiri
  • Frecvențe de funcționare SAT IF: 950 - 2400 MHz, Terr.TV: 47 - 862 MHz
  • Nivel de ieșire pentru SAT IF (IMD3=35 dB)* 96 dBµV
  • Nivel de ieșire pentru Terr. TV 88 dBµV-86 dBµV
  • Reglarea semnalului TV 15 dB cu pasul 1 dB
  • Temperatura de funcționare -20…+50C
  • Greutate – 1,1 kg
  • Dimensiuni,mm: 333x135x52
Brand
TERRA

Caracteristici (MR508_MR512_MR516.pdf, 781 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat