Sistem de microfon iLive2 Lavalier

iLive2 Lavalier
5130 lei

Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Sistem de microfon iLive2 Lavalier - din seria iLive cu suportul tehnologiei Antenna diversity, care oferă la alegere până la 32 de canale independente și funcția de direcționare automată și sincronizarea canalelor. Setul cuprinde receptorul de masă, transmițător compact de brâu și microfon de rever cu capsulă de condensator și protecție împotriva vântului, este asamblat în carcase durabile din metal și plastic pentru asigurarea unei fiabilități suplimentare în timpul exploatării. Pentru alimentare transmițătorul are nevoie de 2 baterii alcaline de format АА de 1.5 V. În exteriorul carcasei este situată antena 1/4 pentru asigurarea stabilității transmiterii semnalului. Raza maximală de acționare poate ajunge până la 60 de metri în condiții de lipsă a obstacolelor. Transmițătorul se fixează comod de brâu cu ajutorul unei cleme speciale. Microfonul are un sistem de fixare comod și se conectează la transmițător prin interfața cu 4 contacte mini-XLR.

Receptorul de masă este echipat cu 2 antene exterioare BNC, care contribuie la recepționare maximal de efectivă a semnalului de la transmițător. Pentru conectare la echipamentul audio pe panoul din spate este o interfață de ieșire echilibrată XLR și una neechilibrată 6,3 mm TS JACK. Pe panoul frontal făcut din aluminiu se află un ecran LCD mare monocrom pe care o să afișeze informația necesară, inclusiv numărul canalului, nivelul volumului, semnalului și altele. Butoane de control comode. Comutatorul de alimentare are iluminare LED pentru asigurare vizibilității în întuneric. Structura extinsă a PCB-ului, componente de înaltă calitate și control simplu fac sistemele radio iLive una dintre cele mai bune din clasa sa.

CARACTERISTICI:

Gama frecvențelor purtătoare 606 MHz - 621 MHz
Canale 32
Gama de frecvențe 45 Hz - 18 kHz
THD
< 0,7 %
Raport semnal/zgomot > 105 dB
Brand
AMC

Характеристики (iLIVE_2_LAVALIER_technical_specification.pdf, 2,390 Kb) [Descarcare]

Manual (AMC_iLive_2_User_Manual.pdf, 3,605 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat