MAXIMILIAN 2.0 STANDARD

Ecran motorizat MAXIMILIAN 2.0 STANDARD cu baza 800cm - 1200cm

Contactați-ne pentru o ofertă de preț

В описании товара выберите формат и размер экрана, который вас устраивает и свяжитесь с нами!

Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

  36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

 Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

 Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Baza poate atinge dimensiunea până la 1200 cm. Cu sistemul „Polichinelle” tubul de înfășurare coboară până la sfârșit în timp ce se desface materialul de proiecție. Sistemul utilizează două cabluri laterale pentru a pune tubul în mișcare. În ecran, două cabluri sunt înlocuite cu două curele din oțel inoxidabil, care în timpul mișcării evită orice posibilă suprapunere sau deviere a materialului de proiecție.

Două sisteme de oprire a căderii pe extremitățile tubului de înfășurare garantează siguranță în cazul de tăiere accidentală a țesăturii de proiecție. Mecanismul de transmiterea a mișcării în interiorul motorului, are o cutie de viteze cu melc unghiular, care este de siguranță în caz de pană de curent și poate fi activat manual utilizând manivela din set. Fiecare element al ecranului este proiectat pentru a suporta de 20 de ori propria greutate.

Bara de susținere din aluminiu în spatele ecranului susține patru plăci glisante care permit instalarea ecranului prin elemente de fixare potrivite pentru grinzi din beton, oțel sau lemn și sunt disponibile la cerere. Ecranul poate cântări 285 kg în cea mai mare versiune. Datorită greutății sale, troliile cu lanț pentru ridicarea instalatorilor până la înălțimea necesară sunt disponibile pentru vânzare sau închiriere. La necesitate, acestea vor fi utilizate periodic pentru curățare și întreținere.

Motorul care asigură mișcarea este controlat de unitatea electronică, aceasta la rândul său monitorizează viteza sa, cât și accelerația-decelerația de început și de sfârșit. Are trei sau mai multe poziții predeterminate și poate fi controlat de la distanță, prin intermediul portului RS485.

Alegeți formatul și dimensiunea ecranului:

Material la alegere:

Caracteristici (datashett-maximilian-2-0-standard-_-en-web.pdf, 728 Kb) [Descarcare]

Ghidul utilizatorului (maximilian-2-0-standard-istruzioni_def.pdf, 2,380 Kb) [Descarcare]

Control (gigacontrol-a30_46819v001en.pdf, 3,430 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Văzut recent
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat