LKV378

Set pentru transmiterea HDMI prin fibră optică LKV378

‍5460‍ lei
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Extender optic HDMI LKV378 este utilizat pentru a transmite semnale HDMI și IR prin cablu de fibră optică la distanțe lungi - până la 20 km. Suporta 3D TV și toate funcțiile HDMI 1.3, inclusiv Full HD 1080. În scopul de a rezolva problemele legate de imaginea neclară, distorsiuni de culoare și imposibilitatea de transmitere la distanțe mari a semnalului HDMI, precum și a satisface nevoilor în transmiterea de video de înaltă calitate HDMI pe distanțe lungi pentru redarea contentului pe tablete de Internet, obiecte de publicitate, folosind ecrane de format mare pentru iluminarea clădirilor, în sistemul de control pentru automatizări industriale, echipamente medicale, sistem de supraveghere video, învățămînt multimedia și altele.

Set pentru transmiterea HDMI prin fibră optică LKV378

Set pentru transmiterea HDMI prin fibră optică LKV378

Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze
  • Văzut recent
  • Самые популярные
  • Распродажа
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase