A6815

RF Surge Protector: TRANS-DATA 900-2500MHz

‍490‍ lei
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
 • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

 • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

 • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

 • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Detalii

În timpul furtunilor, dispozitivele electronice sunt foarte vulnerabile la daune. Riscul de supratensiune cauzat de impulsurile electromagnetice provocate de fulgere (LEMP) este prezent chiar și în locuri îndepărtate, până la 1,5 km de locul în care lovește un fulger.
O soluție bună este montarea antenei pe un catarg/un turn, a cărui bază este conectată la paratrăsnet și la sistemul de împământare. În plus, catargul/turletul trebuie să fie extins mult deasupra antenei (sau antena trebuie montată mult sub partea superioară a catargul/turletul).
În cazul unei lovituri directe de fulger, catargul transportă încărcătura electrică la sol. Cu toate acestea, pentru a proteja circuitele electronice împotriva LEMP, ar trebui să se conecteze între antenă și AP sau repetorul celular un dispozitiv adecvat de protecție împotriva supratensiunilor. TRANS-DATA 900-2500MHz a fost proiectat special în acest scop.

Punerea la pământ corectă
Aparatul de protecție împotriva trăsnetului trebuie împământat prin intermediul clemei și al firului de impedanță redusă. Pentru a evita supratensiunile, dispozitivul de protecție trebuie conectat la o împământare cu rezistență redusă (sub 4 ohm), prin înșurubare sau lipire. Ca împământare, nu este permisă utilizarea de paratrăsnete/arzătoare sau țevi de instalare a gazului!
Dispozitivul protejează numai echipamentul la care este conectat direct.
Acesta trebuie montat direct pe conectorul de antenă al repetorului GSM, AP etc.

Într-un fel, mai multe antene protejează emițătoarele-receptoare care cooperează (AP-uri, repetoare GSM) împotriva descărcărilor atmosferice. Aceste antene sunt scurtcircuitate în curent continuu. Cu toate acestea, nu este o soluție suficientă în cazul unei lovituri directe. O soluție bună este montarea antenei pe un catarg/un turn, a cărui bază este conectată la paratrăsnet și la sistemul de împământare. În plus, catargul/towerul trebuie să fie extins mult deasupra antenei (sau antena trebuie montată mult sub partea superioară a catargul/towerul). În cazul unei lovituri directe de trăsnet, structura transportă încărcătura electrică la sol.

 • Protecția unui amplificator/repetitor GSM împotriva supratensiunilor provocate de fulgere
 • Putere maximă transmisă: 200 W
 • VSWR <1,1
 • Pierdere de inserție: 0,2 dB
Brand
Trans Data

Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze
 • Văzut recent
 • Самые популярные
 • Распродажа
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase