TF3215MC-B1

Display interactiv PCAP Open Frame iiyama 32" | 24/7

‍22280‍ lei
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Ecran Open Frame PCAP cu 30 puncte de atingere, echipat cu finisaj de etanșare cu spumă pentru o integrare perfectă

Ecranul ProLite TF3215MC-B1 (31,5 inch) utilizează tehnologia tactilă PCAP și este încorporat într-o ramă atrăgătoare cu sticlă de la margine la margine. Datorită suprafeței din sticlă care acoperă ecranul și ramei rezistente, este atinsă durabilitatea ridicată și rezistența ridicată la zgârieturi, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în chioșcuri și locuri publice. Echipat cu un sigiliu moale, oferă posibilitatea de realizare a integrării în chioșcuri, are gradul de protecție IP65 care protejează suprafața frontală de praf și apă. Regim de orientare portret și peisaj oferă opțiuni flexibile de montare. TF3215MC-B1 este o soluție ideală pentru integratorii de chioșcuri, medii industriale, săli de control și săli interactive.

TESTUL DE CĂDERE A BILEI
Test de impact cu o bilă de jumătate de kilogram care cade pe ecranul tactil de la o înălțime de 1.3 metri. Dacă suprafața ecranului tactil rămâne fără schimbări, se consideră că monitorul a trecut testul de durabilitate.

ATINGERE PRIN STICLĂ
Acest ecran tactil funcționează direct prin sticlă și poate transforma suprafețele din sticlă în ecran tactil interactiv. Utilizați-l în vitrinele magazinelor, în birouri de vânzare a imobilului, în magazinele pentru POS sau pentru restaurante.

TEHNOLOGIE TACTILĂ CAPACITIVĂ
Această tehnologie se bazează pe utilizarea unei rețele de senzori din conductori subțiri, lipite pe suprafața de sticlă a panoului. Atingerea este recunoscută prin schimbarea caracteristicilor electrice a rețelei de senzori, când utilizatorul atinge sticla cu degetul. Datorită utilizării suprafeței din sticlă, astfel de ecrane такие дисплеи se evidențiază prin durabilitate ridicată: chiar zgârieturile pe ecran nu au efect vizibil asupra funcționalității tactile. Tehnologia asigură calitatea superbă a imaginii și permite controlul nu doar cu degetele (de asemenea, mănuși subțiri de cauciuc), dar și cu un stilou magnetic.

SIGILIU DE SPUMĂ
Sigiliu de spumă (8 mm) în jurul monitorului asigură o integrare perfectă și protecție optimă împotriva prafului.

Brand
iiyama
Specificații tehnice
Timp de funcționare
24/7
Matrice
AMVA3 LED
Diagonală
32
Rezoluția ecranului
Full HD (1920 x 1080)
Luminozitate
500 cd/m2
Raport de contrast
3000:1
Timp de raspuns
8 ms
Greutate Netă
10.3 kg

Ghidul utilizatorului (TF3215MC-usermanual-e_revG.pdf, 2,717 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze
  • Văzut recent
  • Самые популярные
  • Распродажа
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase