TF2234MC-B7AGB

Display interactiv PCAP Open Frame iiyama 22"

‍13680‍ lei
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

PROLITE TF2234MC-B7AGB

Ecran tactil Open Frame cu sticlă anti-reflexie, luminozitate înaltă și 10 puncte de atingere

Ecranul ProLite TF2234MC-B7AGB utilizează tehnologia tactilă PCAP, și este încorporat într-un panou frontal din sticlă de la margine la margine. Datorită tehnologiei IPS LCD, ecranul asigură redare excepțională a culorilor și unghiuri largi de vizualizare. Luminozitatea înaltă oferă imagine clară, chiar și într-un mediu luminos În afară de calitatea superbă a imaginii, ecranul se potrivește pentru medii dificile. El este furnizat cu panou frontal rezistent și clasă de protecție IP65, ceea ce înseamnă că monitorul va fi protejat de praf și apă din față. Sticla cu acoperire anti-reflexie ajută la evitarea problemelor cu reflecțiile și cu sursele de lumină externe, care influențează claritatea și contrastul. ProLite TF2234MC-B7AGB - un ecran ideal pentru integratori de kiosk-uri și display superb pentru utilizare ca panou publicitar interactiv, punct de comerț în magazin sau în cazul prezentărilor interactive. Pentru integrare mai simplă, acest monitor poate fi echipat suporturi de montare externe (OMK1-1).

 

IPS

Ecranele IPS sunt cunoscute datorită unghiurilor sale de vizualizare largi, culori naturale și redarea precisă a culorilor. Ele se potrivesc foarte bine pentru aplicații care lucrează asupra culorilor.

ATINGERE PRIN STICLĂ

Acest ecran tactil lucrează direct prin sticlă și poate transforma suprafețele din sticlă în ecran tactil interactiv. Utilizați-l în vitrinele magazinelor, în oficii pentru vânzarea imobilului, în magazine pentru POS și pentru restaurante.

TEHNOLOGIE TACTILĂ CAPACITIVĂ

Tehnologia se bazează pe utilizarea unei plase tactile din elemente conductoare, lipite pe suprafața din sticlă a panoului. Atingerea este depistată prin schimbarea caracteristicilor electrice a plasei tactile, atunci când utilizatorul atinge sticla ecranului. Datorită utilizării suprafeței din sticlă, aceste ecrane se caracterizează prin rezistență sporită la uzură: zgârieturile pe ecran nu influențează semnificativ asupra funcționalității tactile. Tehnologia oferă o calitate excelentă a imaginii, și permite gestionarea nu numai cu ajutorul degetelor (posibil și în mănuși subțiri din cauciuc), dar și cu un stilou magnetic.

ACOPERIRE ANTI-REFLECTORIZANTĂ

Acoperire anti-reflectorizantă este utilizată în ecranele de nivel profesional, pentru a evita problemele cu reflexii de la surse de lumină externe, care afectează redarea culorilor, contrastul și claritatea. Aceasta, de asemenea face ecranul mai puțin sensibil la praf și murdărie.

Brand
iiyama
Specificații tehnice
Matrice
IPS LED, AG антиблик
Diagonală
21.5
Rezoluția ecranului
Full HD (1920 x 1080)
Luminozitate
350 cd/m2
Raport de contrast
1000:1
Timp de raspuns
8 ms
Intrări AV
VGA x 1, HDMI x1, DisplayPort x1
Dimensiunea Unitară
517.5 x 313.5 x 46 mm
Greutate Netă
4.4 kg
Greutate Brută
6.8 kg

Caracteristici (ProLite_TF2234MC-B7AGB_-_ru_ru.pdf, 742 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze
  • Văzut recent
  • Самые популярные
  • Распродажа
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase