MR508

Multiswitch radial 5x8 Terra MR508

2720 lei
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

  36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

 Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

 Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Multiswitch Terra MR508 - o nouă modificație a modelului precedent Terra MSR508. Acest multiswitch se potrivește pentru vizionarea TV prin satelit pe 8 televizoare. Multiswitch-ul este folosit pentru organizarea semnalelor de televiziune prin satelit și terestre la un număr mare de abonați. Marca Terra de mult timp se poziționează pe piața echipamentelor de satelit, și s-a remarcat prin produse de înaltă calitate, fiabile și profesionale.

Pentru funcționarea corectă a multiswitch-ului se trasează 4 cabluri de la antena de satelit. Numărul dat de cabluri se datorează faptului că întregul semnal înainte de a intra în dispozitiv este împărțit în polarizări și intervale (polarizare verticală diapazonul superior, polarizare verticală diapazonul inferior, polarizare orizontală diapazonul superior și polarizare orizontală diapazonul inferior). În varianta alfabetică pe carcasa multiswitch-ului sunt identificate denumirile după cum urmează: VH, VL, HH, HL. Pentru lucrul cu multiswitch-ul Terra MR 508 (Terra MSR 508) sunt utilizate convertoare speciale, așa-numite convertor sub multiswitch cu ieșiri dependente. Operatorul semnalului de satelit NTV Plus și Tricolor TV difuzează semnalele doar în diapazonul inferioar, astfel pentru funcționarea multiswitch-urilor în aceste sisteme este suficient de a conecta un LNB dublu - Twin.

În afară de cele 4 intrări pentru semnalul de satelit, dispozitivul Terra MR 508, posedă și o intrare pentru antenă de televiziune terestră. Switch-ul funcționează ca un diplexer, și permite să combinați semnalul prin satelit și terestru.

Atenție! Switch-ul nu înlocuiește amplificatorul de televiziune terestră, dar este conectat, de regulă, după.

Multiswitch-ul are propria sursă de alimentare integrată de la AC 220V, pentru a compensa pierderea de semnal pe curbe, în comparație cu switch-urile pasive cu sursă de alimentare de la receptor (reglarea amplificării de la 0 pînă la 20dB). Switch-ul funcționează atît cu semnal prin satelit (950-2400 MHz) atît și cu semnal terestru (47-862 MHz).

Caracteristici:

  • 8 ieșiri
  • Frecvențe de funcționare SAT IF: 950 - 2400 MHz, Terr.TV: 47 - 862 MHz
  • Nivel de ieșire pentru SAT IF (IMD3=35 dB)* 96 dBµV
  • Nivel de ieșire pentru Terr. TV 88 dBµV-86 dBµV
  • Reglarea semnalului TV 15 dB cu pasul 1 dB
  • Temperatura de funcționare -20…+50C
  • Dimensiuni,mm: 230x128x53

Caracteristici (MR508_MR512_MR516.pdf, 781 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Văzut recent
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat