SH 1

Microfon headset SH 1

1750 lei
Produsul va fi disponibil în decurs de
10 - 14 zile.
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Microfon headset SH 1 - este noul microfon omnidirecțional cu fixare de cap confortabilă de culoare bej, care este aproape invizibil și asigură calitate excelentă a sunetului. Garnitura se îmbracă simplu și rapid din orice parte. Modelul asigură libertate deplină în timpul performanței pe scenă, petrecere de emisiuni, conferințe, lecții și prezentări. La baza dispozitivului se află o capsulă condensator cu protecția împotriva umidității. Acest element profesional de microfon asigură redarea clară și precisă a sunetului. Model de capturare omnidirecțional la fel de bine transmite sunetului din toate părțile, asigurând o acoperire excelentă când utilizatorul este în mișcare. SH 1 se furnizează cu cablu de lungimea de 1.2 m cu conector de format mini XLR (4-pin). Totodată primiți protecție împotriva vântului pentru minimizarea zgomotului vântului și respirației.

CARACTERISTICI:

Element sensibil de tip condensator
Impedanță 1500 Ohm
Sensibilitate -68 dB
Conector 4-pin mini XLR
Culoare Bej
Brand
AMC

Характеристики (SH_1_technical_specification.pdf, 1,721 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Văzut recent
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat