iLive 2 Hand Mic

Microfon wireless iLive 2 Hand Mic

‍2200‍ lei
Produsul va fi disponibil în decurs de
10 - 14 zile.
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Microfon wireless iLive 2 Hand Mic - se proiecta pentru utilizare împreună cu sistemele radio Antenna diversity din seria iLive 2. Construcția îmbunătățită a PCB-ului garantează stabilitatea înaltă a semnalului cu nivelul minim de zgomote și distorsiuni proprii. Dispozitivul suportă funcționarea cu 32 de canale, are funcția integrată de alegere automată a frecvenței de lucru și sincronizarea automată a canalelor. Prezența unui ecran, care este destinat pentru afișarea informației despre canalul de lucru și frecvența, care asigură un confort adițional în exploatare. Comutator de alimentare confortabil. Pentru funcționare microfonul are nevoie de 2 baterii alcaline de format АА cu tensiune de lucru 1.5 V. Acest microfon portabil de înaltă calitate are carcasă metalică durabilă, echipat cu capsulă pentru microfon de tip dinamic cu diagramă direcțională de tip cardioid, care contribuie la suprimarea eficientă a zgomotelor în afara axei. Toate acestea fac microfonul AMC iLive 2 Hand Mic incredibil de fiabil și universal pentru utilizare pe scenă sau în săli de conferințe.

CARACTERISTICI:

Putere de ieșire 3 mW
Diagrama direcțională Cardioid
Ecran LCD
Baterii
2 x 1,5 V AA Alkaline
Greutate 250 g
Material Aluminiu
Brand
AMC

Характеристики (iLive_2_handheld_transmitter_technical_specification.pdf, 356 Kb) [Descarcare]

Manual (AMC_iLive_2_User_Manual.pdf, 3,605 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze
  • Văzut recent
  • Самые популярные
  • Распродажа
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase