LKV389

Convertor HDMI în SDI LKV389

‍4800‍ lei
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Convertor HDMI în SDI LKV389 permite conversia semnalului HDMI în formatul HD în semnal SDI la nivel de difuzare radio la ieșire, și convertește semnalul standard digital HDMI de format HD sau SD cu audio în semnal SDI în format HD sau SD la nivel de difuzare radio sau canal audio independent analogic la ieșire. Posibilitatea de afișare și redactare în dispozitivul SDI la nivel de difuzare radio.

Caracteristici:

Tehnologia de conversie a semnalului HDMI în SDI

În LKV389 este realizată tehnologia inovatoare de conversie HDMI în SDI, datorită acestei tehnologii primim o imagine vie și clară. Full HD 1080p vă permite să atingeți lumea noilor imagini de înaltă definiție.
În LKV389 este utilizată tehnologia modernă de conversie a video. Datorită tehnologiei de conversie directă, dispozitivul video efectuează acumularea și prelucrarea semnalelor HDMI, dar semnalul de ieșire HDMI suportă 3G-SDI maximal la ieșire, se potrivește ideal pentru editare de difuzare la nivel profesional.

Convertor HDMI în SDI inteligent 

LKV389 poate recunoaște semnalul HDMI prin protocolul EDID, iar în timpul conversiei de a folosi tehnologia de procesare la nivel pur hardware, nu este nevoie de a instala software sau drivere suplimentare, astfel puteți cu ușurință utiliza convertorul LKV389. Ieșire dublă SDI LKV389 prezintă un convertor care combină funcția de conversie HDMI în SDI și funcția de divizare a semnalului primit SDI.

Compoziția convertorului HDMI în SDI la nivel de difuzare radio

Fiind parte a asociației HDMI Lenkeng înțelege foarte bine caracteristicile HDMI necesare, la intrările LKV389 este utilizată tehnologia de recunoaștere HDMI EDID. Suport maxim a tuturor caracteristicilor versiunii HDMI 1.3. SDI de ieșire suportă maximum 3G-SDI 1080P 50Hz/60Hz, rata de transfer a datelor 2.97 Gb/s. Aceasta va satisface pe deplin necesitățile profesionale în camera tehnică a difuzării TV și în sistemul de redactare neliniară.

Convertor HDMI in SDI LKV389

Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze
  • Văzut recent
  • Самые популярные
  • Распродажа
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase