TF5539UHSC-B1AG

Display interactiv Open Frame iiyama 55"| 24/7

‍69880‍ lei
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Display Open Frame de format mare interactiv cu diagonala de 55 inch, tehnologia PCAP și suport a 50 de puncte de atingere, tehnologia IPS și funcției de atingere prin sticlă pentru lucru în regim de orientare album, portret, precum și în regim de masă interactivă.

Display TF5539UHSC-B1AG cu cadru deschis, rezoluție 4K UHD (3840x2160) și funcției Touch-Through-Glass garantează răspuns uniform și precis la atingere pentru integrare adevărată în kiosk sau aplicații interactive prin sticlă în magazine. Tehnologia IPS asigură o redare excepțională a culorilor și unghiuri largi de vizualizare, ceea ce face din ea o soluție ideală pentru vitrine interactive, instituții de învățământ, ghișee și comunicare vizuală în magazine. Acest display cu carcasă metalică rezistentă la zgârieturi, sticlă fără ramă, poate fi instalat în cele mai dificile condiții pentru exploatare continuă și diferite configurații datorită găurilor de montare laterale în rama deschisă. Pentru integrarea simplă TF5539UHSC-B1AG poate fi echipat cu suporturi de montare exterioare suplimentare, ceea ce face din el o soluție ideală pentru integratori de ghișee și multimedia interactivă.

IPS TECHNOLOGY

Ecranele IPS sunt cunoscute datorită unghiurilor sale de vizualizare largi, culori naturale și redarea precisă a culorilor. Ele se potrivesc foarte bine pentru aplicații care lucrează asupra culorilor.

ATINGERE PRIN STICLĂ

Acest ecran tactil lucrează direct prin sticlă și poate transforma suprafețele din sticlă în ecran tactil interactiv. Utilizați-l în vitrinele magazinelor, în oficii pentru vânzarea imobilului, în magazine pentru POS și pentru restaurante.

ACOPERIRE ANTI-REFLECTORIZANTĂ

Acoperire anti-reflectorizantă este utilizată în ecranele de nivel profesional, pentru a evita problemele cu reflexii de la surse de lumină externe, care afectează redarea culorilor, contrastul și claritatea. Aceasta, de asemenea face ecranul mai puțin sensibil la praf și murdărie.

24/7

Ecrane 24/7 proiectate pentru funcționare continuă.
Brand
iiyama
Specificații tehnice
Timp de funcționare
24/7
Diagonală
55
Rezoluția ecranului
Ultra HD (3840 × 2160)
Luminozitate
500 cd/m2
Raport de contrast
1100:1
Difuzoare
8 Вт (x2)
Intrări AV
HDMI x 2, VGA x 1, Display Port x 1, Mini jack x 1
LAN
RJ45 (LAN) x1
Wi-Fi
Нет
Greutate Netă
41 kg
Greutate Brută
46.5 kg

Характеристики (ProLite_TF5539UHSC-B1AG_-_ru_ru.pdf, 981 Kb) [Descarcare]

Manual (TF49_5539UHSC-x1AG_usermanual-ru.pdf, 3,261 Kb) [Descarcare]

Drawing (TF5539UHSC-B.W1AG.pdf, 2,129 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze
  • Văzut recent
  • Самые популярные
  • Распродажа
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase