HDMI-Soluții

HDMI-Soluții


Prelungitor HDMI ce poate transmite printr-un singur cablu "torsadat"(UTP) semnal HDMI la o distanță de până la 120 de metri (CAT5 - 80 m, CAT5E - 100m, CAT6 - 120m), semnalul în timpul transmiterii se supune unei comprimări, ce permite evitarea denaturărilor și reducerii fluxului de date. Cu extensia opțională (receptor) (a se vedea. LKV373 RX), puteți crește distanța de transmisie până la infinit, cu alte cuvinte, va avea funcția de repetor.


Transmiterea la distanță

1.Prelungitor de semnal HDMI la o distanță de până la 120 m. Transmiterea semnalului HDMI printr-un singur cablu "torsadat" UTP / STP CAT5/6.

La o distanță de 120 de metri. CAT5 - 80 metri, CAT5e - 100 de metri, CAT6 - 120 de metri

Transmiterea la distanță - varianta 1

2.Prelungitor de semnal HDMI la o distanță mai mult de 120 m. Este necesar de dispozitive adaugătoare - Ethernet switch-uri utilizate ca repetoare. Fiecare comutator crește distanța cu 80-120 de metri.

Transmiterea la distanță - varianta 2

3.Prelungitor și splitter de semnal HDMI. Este necesar de un dispozitiv adaugător - Ethernet-comutator, folosit ca splitter și repetor. Numărul de receptoare poate fi de până la 253 de unități. Distanța este limitată de echipamentele și topologiei de rețea.

Transmiterea la distanță - varianta 3


4.Transmiterea semnalului HDMI de la o sursă la 8 ecrane HDMI la distanța de până la 120 de metri.

Transmiterea la distanță - varianta 4


Splittere

Splitter HDMI - permite conectarea la o singură sursă HDMI de la 2 pînă la 8 consumatori. În dependență de splitter, semnalul HDMI poate fi amplificat, ceea ce face posibilă conectarea la intrare a unui cablu cu lungimea de pîna la 30 de metri, iar cablu de ieșire de până la 25 de metri. Cu ajutorul echipamentelor suplimentare - switch-uri Ethernet, este posibil să se mărească distanța de transmitere de la fiecare ieșire pînă la infinit.

Cum funcționează?

1.Transmiterea semnalului HDMI de la o sursă la 2 ecrane HDMI.

Splittere - varianta 1


2.Transmiterea semnalului HDMI de la o sursă la 4 ecrane HDMI.

Splittere - varianta 2


3.Transmiterea semnalului HDMI de la o sursă la 8 ecrane HDMI.

Splittere - varianta 3


Switch-uri

Comutatorul- permite modificarea între 5 surse de semnal HDMI la un singur receptor HDMI. Comutarea surselor HDMI e posibilă nu numai prin intermediul tastelor de pe panoul frontal, dar, de asemenea, folosind telecomanda.

1.Transmiterea semnalului HDMI de la 5 surse la 1 ecran HDMI, cu posibilitatea comutării surselor.

Switch-uri - varianta 1


2.Transmiterea semnalului HDMI de la 4 surse la 2 ecrane HDMI, cu semnal de ieșire digital.

Switch-uri - varianta 3


3.Transmiterea semnalului HDMI de la 4 surse la 4 ecrane HDMI.

Switch-uri - varianta 4


Convertoare

Convertorul vă permite transformarea semnalului dintr-un format în altul

1.Transmiterea semnalului HDMI de la 5 surse la 1 ecran HDMI, cu posibilitatea comutării surselor.

Transformă semnalul din HDMI; DVI-D, VGA, YPbPr, CVBS în HDMI, în același timp semnalul audio analogic este digitizat și deasemenea este prezent pe ambele ieșiri HDMI și COAX.

convertor HDMI


Codificator și modulator

Modulator - dispozitiv ce schimbă parametrii semnalului purtător, în conformitate cu schimbările de transmisie a semnalului informațional. Acest proces se numește modulație, iar semnalul transmis modulant.

Encoder Full HD și modulator HDMI în DVB-ASI / IP / C / S / S2 / T / T2

Codificator și modulator


Wireless HDMI


Wireless HDMI

HD Flow Pro este o soluție wireless pentru conectarea ușoară în casa dumneavoastră, flexibilitate de plasare HDTV și confort de neegalat în timpul instalării, fără întârziere, video și audio, oriunde, cu HD Flow Pro Multimedia Kit. Bucurați-vă de calitatea HD 1080p, fără discomfortul montării cablurilor, ce vă permite sa primiți plăcere de la vizionarea filmelor preferate pe DVD și Blu-Ray și jocuri pe calculator, precum și transmiterea televiziunii prin cablu si satelit pe șase televizoare, amplasate aproape oriunde, în interior sau exterior.


Avantaje:

  • Rază lungă de acțiune, transmiterea semnalului de până la 60 de metri, fără a reduce calitatea imaginii
  • Transfer la 6 receptoare HD Flow
  • 1080p Full HD (60 fps), și flux de semnal 3D pasiv
  • Transmite semnalul prin pereți și tavane (peste 60 metri)