TF3215MC-B1AG

Display interactiv PCAP Open Frame iiyama 32" | 24/7

‍22000‍ lei
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Ecran interactiv de 32" 30pt Open Frame PCAP cu acoperire anti-reflexie și finisaj de etanșare cu spumă pentru integrare simplă

ProLite TF3215MC-B1AG (31,5 inch) utilizează tehnologia tactilă PCAP și este construit într-un cadru atractiv, cu sticlă cu acoperire anti-reflexie de la margine la margine, reducând considerabil reflexiile ambientale în condiții de luminozitate ridicată, fără a reduce precizia și claritatea imaginii. Carcasa rezistentă, echipată cu un finisaj de etanșare cu spumă, permite integrarea perfectă în kioscuri și asigură clasa de protecție IP65, rezistentă la praf și apă din partea frontală, ceea ce o face perfectă pentru aplicațiile cu utilizare intensă în public.

TEHNOLOGIE TACTILĂ - CAPACITIVĂ

Această tehnologie utilizează o rețea de senzori formată din microfire fine integrate în sticla care acoperă ecranul. Atingerea este detectată datorită modificării caracteristicilor electrice ale rețelei de senzori atunci când degetul uman este plasat pe sticlă. Datorită stratului de sticlă suprapus, această tehnologie este foarte durabilă, iar funcția tactilă nu este afectată chiar dacă sticla este zgâriată. Oferă o performanță perfectă a imaginii și funcționează cu degetul uman (inclusiv cu mănuși de latex) și cu stylus-pen.

SIGILIU DE SPUMĂ

Un finisaj de etanșare din spumă (8 mm) în jurul monitorului asigură o integrare perfectă și o protecție optimă împotriva prafului.

TRECEREA TESTULUI DE CĂDERE A BILEI

Testul de cădere a bilei utilizează o bilă de oțel în greutate de jumătate de kilogram, care este aruncată pe ecranul tactil de la o înălțime de 1,3 metri. Dacă suprafața ecranului tactil nu este afectată, monitorul trece testul de cădere a bilei pentru rezistență ridicată la impact și durabilitate.

ATINGERE PRIN STICLĂ

Acest ecran tactil funcționează direct prin sticlă și poate transforma suprafețele din sticlă în ecran tactil interactiv. Utilizați-l în vitrinele magazinelor, în birouri de vânzare a imobilului, în magazinele pentru POS sau pentru restaurante.

24/7

Ecrane 24/7 — proiectate pentru funcționare continuă.
Brand
iiyama
Specificații tehnice
Timp de funcționare
24/7
Matrice
AMVA3 LED
Diagonală
32
Rezoluția ecranului
Full HD (1920 x 1080)
Rata de actualizare
60 Hz
Luminozitate
500 cd/m2
Raport de contrast
3000:1
Timp de raspuns
8 ms
Intrări AV
HDMI, VGA
Dimensiunea Unitară
739.5 x 434 x 61 mm
Greutate Netă
10.3 kg
Greutate Brută
12.85 kg

Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze
  • Văzut recent
  • Самые популярные
  • Распродажа
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase