Display interactiv iiyama 86"

TE8612MIS-B2AG
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

PROLITE TE8612MIS-B2AG

Ecran tactil interactiv 86 inch 4K UHD cu interfața 4K și profiluri de utilizator

Lucru în echipă pentru educație și afacere a devenit mai simplu. TE8612MIS-B2AG de la iiyama inspiră toate posibilitățile necesare în toate etapele pentru educație, start-up-uri și afaceri mari. Cu soluția noastră hibrid-interactivă puteți să adăugați adnotări în format 4K și să controlați orice conținut pe ecran din orice sursă.

Acest ecran tactil PureTouch-IR cu 40 puncte de atingere, cu iiWare 10 (SO Android 11), este prevăzut cu funcții Note, Browser, Cloud Drive și opțiunea de a încărca aplicațiile necesare organizației dumneavoastră. Este prevăzut cu stilouri tactile cu funcție dublă și puteți salva cu ușurință notițele și conținutul de pe ecran direct pe un dispozitiv USB, în memoria internă de 32 GB sau pe o unitate cloud selectată. Include o conexiune USB-C suplimentară, ecranul suportă cele mai recente semnale video, audio și Touch prin intermediul unui singur port și chiar vă încarcă dispozitivul cu o putere de 65W.

Cu o rezoluție 4K UHD (3840x2160) și o luminozitate de 400cd/m2, acest ecran VA de 86" oferă imagini vibrante, detaliate și de înaltă calitate, din orice colț al clasei sau al sălii de ședințe. Acoperirea anti-reflexie reduce drastic reflexia ambientală în mediile cu luminozitate ridicată, fără a afecta precizia și claritatea imaginii.

Partajați, transmiteți și editați conținutul de pe orice dispozitiv direct pe ecran și transformați ședințele de echipă sau lecțiile într-o sesiune interactivă ușoară, rapidă și fără întreruperi cu ajutorul modulului WiFi (OWM002) inclus, aplicația ScreenSharePro și EShare.

PURETOUCH-IR

PureTouch-IR de la iiyama oferă o precizie tactilă de 1 mm pentru cea mai fină și mai rapidă adnotare.

IIWARE

iiWare 10 dispune de Note, Browser, Cloud Drive și de opțiunea de a încărca aplicațiile relevante de care aveți nevoie pentru organizația dumneavoastră.

IIYAMA SHARE

Conectați până la 9 dispozitive și partajați, transmiteți și editați cu ușurință conținut de pe dispozitivul dvs. pe ecranul interactiv și invers, înapoi pe laptop, tabletă sau telefon. iiyama Share suportă AirPlay, Chromecast și Miracast.


IIYAMA DMS

Acest software oferă organizațiilor o soluție adecvată și rapidă de gestionare unificată a echipamentelor terminale, construiește un sistem eficient de gestionare în timp real a echipamentelor, ajută la digitalizarea mediului de campus/office și face ca gestionarea campusului/office să fie mai convenabilă.

SECURITATE

Utilizați blocarea ecranului și protecția prin cod de acces USB pentru a asigura securitatea utilizatorului, iar noua aplicație Clean va șterge toate datele și parolele utilizate.


Brand
iiyama
Ecran tactil
Да
Операционная система
CPU
A55
GPU
Mali G52
RAM
4 Gb
Memorie internă
32 Gb
Specificații tehnice
Bezel
16.5, 16.5, 30 mm
Timp de funcționare
24/7
Matrice
VA
Diagonală
86
Rezoluția ecranului
Ultra HD (3840 × 2160)
Luminozitate
400 cd/m2
Raport de contrast
4000:1
Timp de raspuns
8 ms
Difuzoare
2 x 16 W
Intrări AV
HDMI x3, USB-C x1, VGA x1, Mini jack x1, RS-232c x1, RJ45 (LAN) x1, IR x1
Ieșiri AV
HDMI x1, S/PDIF (Optical) x1, Mini jack x1
USB
5
LAN
10/100/1000 Ethernet
Wi-Fi
Есть
Dimensiunea Unitară
1709 x 1020 x 88 mm
Greutate Netă
58.6 kg
Greutate Brută
75.9 kg
Garanție
5 ani

Ghidul utilizatorului (TE55_65_75_86_9812MIS-usermanual-e-revC.pdf, 9,770 Kb) [Descarcare]

Caracteristici (ProLite_TE8612MIS-B2AG-en.pdf, 1,346 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze
  • Văzut recent
  • Самые популярные
  • Распродажа
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase