Display interactiv iiyama 86"

TE8614MIS-B1AG
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

PROLITE TE8614MIS-B1AG

Ecran tactil interactiv 86 inch 4K UHD oferă capabilități hibride Android sau Slot PC pentru orice spațiu.

Lucru în echipă pentru educație și afacere a devenit mai simplu. TE8614MIS-B1AG de la iiyama inspiră toate posibilitățile necesare în toate etapele pentru educație, start-up-uri și afaceri mari. Cu soluția noastră hibrid-interactivă puteți să adăugați adnotări în format 4K și să controlați orice conținut pe ecran din orice sursă.

Acest ecran tactil PureTouch-IR+ cu 50 puncte de atingere, cu iiWare 11 (SO Android 13), este prevăzut cu funcții Note, Browser, Cloud Drive și opțiunea de a încărca aplicațiile necesare organizației dumneavoastră. Include o conexiune USB-C suplimentară, ecranul suportă cele mai recente semnale video, audio și Touch prin intermediul unui singur port și chiar vă încarcă dispozitivul cu o putere de 100W.

Cu o rezoluție 4K UHD (3840x2160) și o luminozitate de 435cd/m2, acest ecran VA de 86" oferă imagini vibrante, detaliate și de înaltă calitate, din orice colț al clasei sau al sălii de ședințe. Acoperirea anti-reflexie reduce drastic reflexia ambientală în mediile cu luminozitate ridicată, fără a afecta precizia și claritatea imaginii.

Partajați, transmiteți și editați conținutul de pe orice dispozitiv direct pe ecran și transformați ședințele de echipă sau lecțiile într-o sesiune interactivă ușoară, rapidă și fără întreruperi cu ajutorul modulului WiFi (OWM002) inclus, aplicația ScreenSharePro și EShare.

PURETOUCH-IR+

PureTouch-IR de la iiyama oferă o precizie tactilă de 1 mm pentru cea mai fină și mai rapidă adnotare. Profitați de tehnologia Touch de 50 de puncte, precisă și receptivă, cu recunoașterea stiloului tactil.

IIWARE 11

iiWare 11 dispune de Note, Browser, Cloud Drive și de opțiunea de a încărca aplicațiile relevante de care aveți nevoie pentru organizația dumneavoastră.

IIYAMA SHARE

Conectați până la 9 dispozitive și partajați, transmiteți și editați cu ușurință conținut de pe dispozitivul dvs. pe ecranul interactiv și invers, înapoi pe laptop, tabletă sau telefon. iiyama Share suportă AirPlay, Chromecast și Miracast.


IIYAMA DMS

Acest software oferă organizațiilor o soluție adecvată și rapidă de gestionare unificată a echipamentelor terminale, construiește un sistem eficient de gestionare în timp real a echipamentelor, ajută la digitalizarea mediului de campus/office și face ca gestionarea campusului/office să fie mai convenabilă.

DIFUZOARE ȘI MICROFON INTEGRATE

Microfonul încorporat de înaltă calitate și difuzoarele direcționale duble care suportă configurațiile de conferință cu sunet foarte clar și captarea vocii până la 8 m.


Brand
iiyama
Ecran tactil
Да
Операционная система
CPU
A76 + A55
GPU
Mali G610 MC4
RAM
8 Gb
Memorie internă
64 Gb
Specificații tehnice
Bezel
16.5, 16.5, 41 mm
Timp de funcționare
24/7
Matrice
VA
Diagonală
75
Rezoluția ecranului
Ultra HD (3840 × 2160)
Luminozitate
435 cd/m2
Raport de contrast
4000:1
Timp de raspuns
6.5 ms
Difuzoare
2 x 18W, 2 x 8W
Intrări AV
Mini jack x1, HDMI x4, DisplayPort x1, USB-C x2
Ieșiri AV
Mini jack x1, S/PDIF x1, HDMI x1, USB-C x1
USB
6
LAN
x2 (Auto switch for PC & Android, 1000MB)
Wi-Fi
Есть
Dimensiunea Unitară
1957 x 1171 x 86 mm
Greutate Netă
63.6 kg
Greutate Brută
80.2 kg

Ghidul utilizatorului (TE65_75_8614MIS-usermanual-e-revB.pdf, 9,470 Kb) [Descarcare]

Caracteristici (ProLite_TE8614MIS-B1AG-en_0aqt-64.pdf, 1,442 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Văzut recent
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat