Prelungitor wireless DIR-300

DP941201
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Prelungitor wireless DIR-300 permite utilizatorului să controleze dispozitivele amplasate în camere diferite a casei. De exemplu, receptorul satelit instalat în camera de zi transmite semnalul la un televizor în altă cameră, cu condiția că sistemul permite transmiterea semnalului între camere. Telecomanda wireless pentru control distanțat poate fi, de asemenea, utilizată în sistemele de supraveghere video pentru control de la distanță a DVR-uri care se află într-o cameră, iar operatorul în alta.
Design-ul elegant și compact al emițătorului și receptorului, se potrivește pentru design-ul modern al casei dumneavoastră. Datorită modulării FSK (Frequency Shift Keying), distanța de acționare este mult mai mare în comparație sisteme tradiționale de control de la distanță fără fir, care utilizează modularea analogică (AM).
Aparatul este destinat pentru funcționare continuă.

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat