Scrie o recenzie
A982551

Convertor liniar Inverto Premium Single

‍100‍ lei
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!
PolarizareLiniară

Proiectate special pentru a satisface cerințele pieței europene de televiziune prin satelit, aceste convertoare au consum redus de energie și oferă posibilitatea de a asigura o creștere rapidă a aplicațiilor multi-platformă de la sateliți în întreaga Europă cu o calitate excelentă. Aceste convertoare sunt proiectate pentru a primi semnal de la un satelit și transmiterea acestuia la un receptor. Ele asigură amplificare înaltă a semnalului, nivel redus de zgomot proprii. Produse după un standard ridicat al industriei de televiziune prin satelit și concepute pentru a satisface cele mai stricte cerințe. Aceste convertoare sunt soluția de încredere pentru sistemul de recepție satelit modern.

Denumire IDLB-SINL40-PREMU-OPP
Intervalul de frecvențe de intrare, GHz 10,7-12,75
Polarizare liniară
L/O Frequency, MHz 9750/10600
Nivel de zgomot, dB 0.2
Numărul de ieșiri 1
Polarizare
Liniară
5
5 din 5
Recenzii: 1
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Кирилл
5
Comentariu
Спасибо, товаром и обслуживанием очень доволен. Купил Конвертер линейный Inverto Premium Single, заменил старый. О чудо телевизор заработал очень хорошо , картинка стабильна, помехи исчезли. Спасибо
S-ar putea să vă intereseze
  • Văzut recent
  • Самые популярные
  • Распродажа
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase