Sistem de streaming DVB în IP

Transmodulatoare a 2 semnale DVB-S / S2 și DVB-T / T2 / C în 2 canale RF DVB-T de modulare COFDM.

sta410C
Streamer DVB-T / T2 / C în IP și ASI Terra sta410C este o unitate de bandă profesională FTA. Este o soluție excelentă pentru recepția pe mai multe canale și distribuția ulterioară pe rețelele IP. streamer sta440 IP poate primi un multiplex (ALS) din terestră (DVB-T / T2) sau prin cablu (DVB-C), pentru distribuirea televiziunii prin rețeaua Ethernet (LAN), pe baza perechii de fire răsucite. Transferul fluxului de transport din fișierul USB flash.
7605 lei
+
sda410C
Streamer DVB-S / S2 în IP și ASI Terra sda410C este un streamer profesionist FTA, ideal pentru recepția cu mai multe canale și distribuția ulterioară pe rețelele IP. sdа440 Streamerul IP permite recepționarea unui transponder de satelit (DVB-S2) cu posibilitatea disecării (CI) pentru distribuirea acestuia prin rețeaua Ethernet (LAN) pe baza unei perechi de fire răsucite. Transferul fluxului de transport din fișierul USB flash.
7605 lei
+
sti410C
Streamer DVB-T / T2 / C în IP Terra sti410C -Folosita pentru conversia DVB-T / T2 / C în canale de conversie a semnalului de flux IP dintr-un multiplex (modulul 1). Protocolul de comunicație permite reglarea automată a receptoarelor IPTV. Aceasta este o soluție excelentă pentru toate tipurile de sisteme IPTV, de exemplu hoteluri, birouri, spitale etc. Poate fi atașat la un perete sau la o șină "DIN rail".
6300 lei
+
sdi410C
Pătrunderea dinamică în viața de zi cu zi a tabletelor, laptopurilor, televizoarelor SMART creează o cerere tot mai mare de distribuție a conținutului vizual în rețeaua locală de internet (computer) acasă. Flexibilitatea și interactivitatea sunt avantaje suplimentare ale distribuției conținutului TV pe baza protocolului Internet. TERRA oferă soluții de difuzare IPTV pentru diverse aplicații, cum ar fi hoteluri și spitale, birouri și stadioane etc. Headend-ul permite difuzarea programelor de difuzare de la sateliți, turnuri TV terestre și rețele de cablu TV, precum și conținut de la o sursă DVB externă prin interfața ASI. Decodificarea serviciilor codificate este posibilă prin interfața comună încorporată. Instalare și configurare ușoară a stației utilizând interfața web încorporată. Stativul este compact și nu consumă multă energie.
6300 lei
+
sti440
Terra sdi440 - canal multi-canal DVB-S / S2 în IP, 4 transpondere.
9270 lei
+
sdi480
Terra sdi480 - canal multi-canal DVB-S / S2 în IP, 8 transpondere.
10980 lei
+