Noi Facem

Compania IM "INTERSAT COMMUNICATIONS" este unul dintre cei mai mari integratori de sisteme și furnizori de echipamente de telecomunicații profesionale în Republica Moldova. Compania oferă servicii clienților săi din 1995.

Principalele activități ale companiei - o gama completa de servicii, începând cu livrarea componentelor individuale ale headend, precum și o gamă completă de dezvoltare de proiect, instalarea de echipamente, formare și întreținere ulterioară.

INTERSAT COMMUNICATIONS - este un partener de conducere producatori mondiali de echipamente de telecomunicații și este, prin urmare, gata să ofere clienților săi cea mai largă gamă de evoluții avansate în domeniul echipamentelor de televiziune și de telecomunicații.

Garanția unui nivel ridicat și a calității lucrărilor executate, precum și o muncă îndelungată și constantă a companiei pe piață este colectivitatea profesională a angajaților săi. Sunt oameni cu o experiență de lucru unică. Suntem încrezători că experiența și cunoștințele acumulate de experții noștri vor ajuta la realizarea tuturor sarcinilor dumneavoastră.

Istoria companiei
1995 an. SATSYSTEMS SA. Începutul succesului.
Anul 2002. INTERSAT COMMUNICATIONS SRL. Reorganizarea companiei sub brand nou.
2015 ani. Da! Deja mai mult de douăzeci de ani numai reputația de afaceri pozitiv!

Mai mult decât numere și fapte
Principiile noastre
Onestitatea, deschidere, capacitatea de a asculta și auzi, să ia parte la o probleme de partener sincer, dorința de a îndeplini - aceste principii sunt cele mai importante în afacerea noastră!

Flexibilitatea noastră
Suntem flexibili în ceea ce privește produsele și serviciile, iar atunci când este nevoie de soluții diferite de cele standard, încercăm să păstrăm atât informalitatea, abordarea individuală, cât și atenția la detalii.

timp
Lucrăm repede și suntem gata să luăm decizii rapide.

Duritatea noastră
Nu contează cât de flexibilă și informală este compania noastră, există lucruri pe care nu le vom face pentru nimic și niciodată. Nu dezvăluim informații comerciale, nu concurăm cu partenerii noștri, nu participăm la tranzacții discutabile, nu vom suporta obligații nerealizabile.