Seria D6000Z de la Vivitek pentru spații mari

02.09.2021

În timp ce marile locații încep să își deschidă ușile și să primească vizitatori și oaspeți, Vivitek - un furnizor de top de soluții de prezentare vizuală și colaborare - a anunțat noua serie D6000Z de proiectoare laser WUXGA pentru locații mari. Compuse din modelele DU6198Z și DU6298Z, proiectoarele versatile - cu un singur cip DLP și tehnologie de sursă de lumină laser - au fost proiectate pentru a oferi o luminozitate de 8500 și respectiv 10.000 ANSI Lumeni, o calitate excepțională a imaginii și o flexibilitate ridicată pentru instalarea în orice locație. Beneficiind de know-how-ul excepțional al Vivitek în materie de proiectare și de capacitatea de a integra componente cheie complexe, seria D6000Z oferă performanțe ridicate, fiabilitate, eficiență ecologică, uniformitate excelentă a imaginii și o durată de viață lungă, datorită, în parte, fluxului de aer optimizat al proiectoarelor.

 
Imagini de înaltă performanță în orice moment
Datorită tehnologiei coloristice de ultimă generație Vivitek, a modurilor multiple, a funcțiilor hardware și a suportului pentru High Dynamic Range (HDR10), utilizatorii seriei D6000Z pot fi siguri de culori bogate, vibrante și precise, care ajută la crearea unor imagini strălucitoare, precise, cu contrast ridicat și cu spectru complet. O rotiță de fosfor și o rotiță de culoare ajută și mai mult la crearea unei impresii superbe, în timp ce raportul de contrast dinamic de 3.000.000:1 asigură că nu se pierde niciun detaliu. Un manager de culori controlat de utilizator înseamnă că seria D6000Z poate fi calibrată pentru a se potrivi conținutului afișat, deoarece acoperă 95% din gama de culori Rec.709, pentru a oferi culori atrăgătoare. De asemenea, este disponibil cu nouă lentile motorizate cu memorie de poziționare a lentilelor (Lens Positioning Memory - LPS), pentru a satisface orice cerințe de instalare, împreună cu posibilitatea de a afișa imaginea în modul portret și capacitatea de a proiecta din orice unghi în cadrul operațiunii de proiecție la 360 de grade și design de proiecție pentru cele mai creative instalații. În cele din urmă, o gamă de vizualizare de 32,1"~ 500" previne orice distorsiune a imaginii. Acest lucru înseamnă că seria D6000Z oferă o performanță optimă a imaginii pentru utilizarea în orice mediu de săli mari.
 
Păstrarea controlului asupra utilizatorilor
Pentru a ajuta și mai mult utilizatorul să controleze proiectorul, Vivitek a creat software-ul PJ-Control. Acesta le oferă acestora controlul prin intermediul rețelei asupra opțiunilor de vizualizare, setărilor, programării și ajustării funcțiilor de afișare. Pentru mai multă comoditate, acesta permite utilizatorilor să gestioneze mai multe proiectoare în rețea și pot crea grupuri și controla proiectoarele simultan. Acesta le oferă îndrumare cu privire la starea proiectoarelor și oferă o configurare simplă; proiectoarele din aceeași rețea sunt găsite și afișate automat, în timp ce navigarea ușoară combinată cu un design intuitiv asigură o experiență de utilizare prietenoasă.
 
Datorită faptului că seria D6000Z este certificată Crestron® RoomView, aceasta asigură utilizatorilor că beneficiază de o comunicare ușoară și de control de la distanță printr-o rețea IT. Cu ajutorul software-ului de management Express de la RoomView, proiectorul poate fi controlat, automatizat și monitorizat în ceea ce privește starea și utilizarea, pentru a face utilizarea sa simplă și ușoară chiar și pentru cel mai neexperimentat operator. Pe baza simplității sale, se află funcționalitatea de căutare automată rapidă. Filtrarea Quick Auto Search ajută la localizarea rapidă a sursei de semnal de intrare (HDMI, VGA) în trei secunde.
 
Suport pentru HDBaseT™.
Seria D6000Z a fost proiectată pentru a suporta interfața HDBaseT™ pentru distribuția de conținut video HD și audio digital prin cablu LAN standard CAT5e/6; până la 100M de la sursă cu un cablaj cu costuri reduse. Oferă, de asemenea, suport pentru un semnal UHD-4K. Combinate, aceste caracteristici asigură faptul că este extrem de flexibil și suficient de versatil pentru a satisface cerințele de instalare din orice locație.
 
Colaborare wireless și semnalizare digitală simplificate
În încercarea de a elimina cablurile inutile, de a optimiza procesul de configurare și de a simplifica legătura dintre seria D6000Z și alte dispozitive, aceasta este echipată cu porturi Power USB-A - care permit conectarea de conținut multimedia bazat pe HDMI - sau soluții de colaborare wireless, cum ar fi popularul NovoConnect (NC-X300) de la Vivitek sau seria NovoDS (NovoDS-4K) de semnalizare digitală.
 
Siguranță și securitate
În mod firesc, Vivitek a făcut din securitate o caracteristică cheie a seriei D6000Z. Ambele modele suportă protecția "Over Temperature" pentru o funcționare sigură. În mod firesc, este dotat standard cu un sistem de blocare a tastaturii, o încuietoare de securitate și o încuietoare robustă Kensington®Security Lock, prin care pot fi securizate cablurile antifurt.
 
Ecologic fără compromisuri
Având în vedere că mediul înconjurător se află în centrul considerațiilor de cumpărare ale clienților în zilele noastre, seria D6000Z este dotată cu o serie de setări concepute pentru a economisi energie. Acestea variază de la un mod de oprire fără semnal, la un mod de consum redus de energie și un temporizator de veghe.

Funcționare de lungă durată
La fel ca toate proiectoarele Vivitek, seria D6000Z a fost proiectată pentru o durată de viață lungă, oferind până la 30.000 de ore de funcționare. Longevitatea sa a fost asigurată de sistemul de răcire naturală cu aer, care nu numai că sporește stabilitatea disipării termice, dar, de asemenea - împreună cu conformitatea cu standardul ridicat anti-praf (IP5X) datorită motorului optic sigilat și conformității cu codul IP (Ingress Protection Code) - oferă utilizatorilor o durată de viață extinsă a proiectorului și costuri de întreținere reduse.
 
Comentând introducerea gamei de proiectoare din seria D6000Z, Holger Graeff, director general, Vivitek EMEA, a declarat: "În ceea ce privește introducerea seriei D6000Z, Holger Graeff a declarat: "În prezent, Vivitek este un producător de proiectoare de înaltă calitate: "Locurile mari găzduiesc unele dintre cele mai interesante și mai strălucitoare evenimente. Ceea ce le face și mai spectaculoase este performanța proiectorului utilizat. Cu gama D6000Z Series, locațiile au posibilitatea de a selecta un proiector care are performanța, ușurința de utilizare, conectivitatea și fiabilitatea pentru care sunt cunoscute soluțiile Vivitek, chiar în momentul în care încep să se deschidă din nou pentru a distra sau a educa oaspeții și vizitatorii."
 
Despre Vivitek
Vivitek, o marcă a companiei Delta, oferă o linie extinsă de produse de afișare și prezentare vizuală. Linia de produse de proiecție și afișare digitală Vivitek încorporează cele mai recente inovații și tehnologii pentru a satisface cerințele pieței pentru educație, afaceri, home theater și spații mari. Pentru mai multe informații despre Vivitek, vă rugăm să vizitați www.vivitekcorp.com sau www.vivitek.eu.
 
Despre Delta
Delta, fondată în 1971, este un furnizor global de surse de alimentare cu comutație și produse de management termic, cu un portofoliu înfloritor de sisteme și soluții inteligente de economisire a energiei în domeniile automatizării industriale, automatizării clădirilor, energiei de telecomunicații, infrastructurii centrelor de date, încărcării vehiculelor electrice, energiei regenerabile, stocării și afișajului de energie, pentru a alimenta dezvoltarea producției inteligente și a orașelor durabile. În calitate de cetățean corporatist de talie mondială, ghidat de declarația sa de misiune, "Să oferim soluții inovatoare, curate și eficiente din punct de vedere energetic pentru un viitor mai bun", Delta își valorifică competența de bază în domeniul electronicii de putere de înaltă eficiență și modelul său de afaceri încorporat în CSR pentru a aborda probleme de mediu cheie, cum ar fi schimbările climatice. Delta deservește clienții prin intermediul birourilor sale de vânzări, al centrelor de cercetare și dezvoltare și al unităților de producție răspândite în aproape 200 de locații de pe 5 continente.
 
De-a lungul istoriei sale, Delta a primit diverse premii și recunoașteri la nivel mondial pentru realizările sale comerciale, tehnologiile inovatoare și dedicarea față de CSR. Din 2011, Delta a fost listată în indicele DJSI World al indicilor Dow Jones Sustainability™ pentru 8 ani consecutivi. În 2017, Delta a fost selectată de CDP (fostul Carbon Disclosure Project) pentru nivelul de leadership în domeniul schimbărilor climatice pentru al doilea an consecutiv.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu