Camera web UC CAM120UL

CAM120UL-1
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Camera web 4K Conference cu unghi de vizualizare de 120 de grade și cadrare automată
 
Camera UC CAM120UL cu unghi de vizualizare de 120° și rezoluție de 8 megapixeli, cu tehnologii 2D și 3D pentru micșorarea distorsiunilor imaginii, asigură fluiditate și detalii excelente a fluxului video chiar în condiții de iluminare slabă. Garantează, că totul ce este important o să fie încadrat în obiectivul camerei. Aranjament integrat din 2 microfoane captează sunetul de la o distanță de până la 4 metri.

Simplă în setare, și care suportă rotație de 360 de grade pe orizontală cu reglarea unghiului de înclina până la 10 grade. Această cameră ușoară funcționează în orice mediu, mare sau mic, fiind compatibilă cu toate programele de conferință principale, cum ar fi Zoom, Skype, Microsoft Teams și multe altele.
 
Zona de vizualizare 120°
 
Câmpul de vizualizare este zona vizibilă prin obiectivul camerei web. Aceasta determină direct care parte a spațiului dvs. va fi văzută de participanții conferinței video. Camera cu unghiul de vizualizare de 120 de grade este o soluție potrivită pentru majoritatea sălilor de conferință standarde.
Reducerea digitală a zgomotului 2D și 3D cu HDR
 
Oferind calitate înaltă a imaginii, aceste două tehnologii de reducere a distorsiunii imaginii în combinație asigură imagine clară și curată pentru video și fotografii, chiar și în condiții de iluminare slabă. Dar pentru a vă asigura că toți membrii echipei dvs. sunt întotdeauna bine vizibili, indiferent de condițiile de lumină ambiantă, tehnologia cu gama dinamică ridicată (HDR) automat reglează nivelul luminozității, ca să rămâneți în centru atenției.
 
Cadrare automată
 
Datorită recunoașterii faciale inteligente și localizării vocii, camera urmărește cine vorbește și trece lin de la un vorbitor la altul, automat se adaptează în funcție de locație și numărul de participanți. Camera nu numai detectează și mărește participanții ședinței, dar și urmărește deplasarea vorbitorilor prin încăpere.
 
Sunet clar, precis și natural
 
Datorită algoritmului avansat de reducere a zgomotului, microfonul integrat cu 2 elemente captează sunetul de la o distanță de până la 4 metri, asigurând calitate înaltă a sunetului fără distorsiuni și zgomot de fundal.
 
 
Rotație poligonală
 
Este echipată cu suport universal, ceea ce asigură rotire orizontală de 360 de grade cu reglarea unghiului de înclinare până la 10 grade. La rândul său aceasta permite poziționarea simplă a camerei și schimbarea rapidă a punctului de focalizare.

Configurare simplă

Conectare fără probleme prin cablu USB. Camera web începe să funcționeze imediat când conectați.

Compatibilitate

Camera este compatibilă cu orice program software pentru organizarea conferințelor video la alegerea dvs. și asigură funcționare continuă cu Zoom, Skype, Microsoft Teams și alte aplicații.

 
Brand
iiyama
Технические характеристики Веб-камер
Поле зрения
120 °
Пиксели
8 м
Разрешение
4K UHD
Поддерживаемые разрешения
2160p/30fps, 1440p/30fps, 1080p/30fps
Режим фокусировки
фиксированный
Фокусное расстояние
1.5 м
Автокадрирование
да
Аудио
Количество микрофонов в массиве
2
Расстояние приема голоса
4 м
Угол захвата голоса
180 °
Подключение
Камера
USB Type-C
Механика
Угол наклона
≤10 °
Вращение
360 °
Размер / Вес
Размеры изделия (Ш х В х Г)
118 x 53.4 x 48.5 мм
Вес
0.2 кг

Caracteristici (UC_CAM120UL-1-en.pdf, 1,450 Kb) [Descarcare]

Ghidul utilizatorului (CAM120UL-1_user_manual.pdf, 487 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat