TV Tricolor la un preț accesibil!

13.10.2017

După conectarea la TV prin satelit - Tricolor, primiți un receptor digital, care este inclus în lista echipamentelor recomandate ale operatorului de satelit << Tricolor TV >>. Interfața utilizatorului cu o gamă largă de servicii necesare pentru televiziune digitală (subtitrare, teletext, EPG etc.), o gamă largă de aplicații încorporate: cinematografe "Tricolor TV", ghid TV, mementouri, jocuri etc. SDD încorporat - disc pentru înregistrarea programelor difuzate (PVR) și utilizarea regimului - ”pauză” (TimeShift).


+ Pachet Единый de 1 lună
+ 2 ani garanție


Și toate acestea pentru 4999 MDL!


Dacă doriți să vizionați diferite canale TV Tricolor TV pe două televizoare utilizând o cartelă inteligentă, atunci vă oferim un set de 2 receptoare. GS C591 ("client") se conectează la GS E501 ("server") printr-o rețea Ethernet - nu este necesar să trasezi cablul antenei.


+ 1 an pachet Единый
+ 2 ani garanție


Și toate acestea pentru 7499 MDL!


CAM Tricolor ULTRA HD 4K - modul de acces condiționat CI + CAM. Compatibil numai cu televizoarele care acceptă standardul de difuzare digitală DVB-S2. Oferă posibilitatea de a viziona canale Ultra HD (rezoluție ultra-înaltă). Pentru a conecta modulul nu necesită un receptor de satelit, controlul este efectuat doar de o telecomandă TV.


+ Pachet Единый de 1 lună
+ 4K UHD canale
+ 2 ani garanție


Și toate acestea pentru 4999 MDL!

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu