DS-4CU

Stație de urmărire AREC DS-4CU

55200 lei
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Stație de urmărire AREC DS-4CU, compatibilă cu sistemul de microfoane pentru conferințe și camere PTZ AREC, permite tuturor participanților la ședință să vadă împreună prim-planul vorbitorului activ și grafica personalizabilă a acestuia, pe ecranul local. Cu ajutorul AREC Media Station, întregul conținut al întâlnirii și al discuțiilor poate fi înregistrat datorită funcțiilor urmărire și comutare automată. Arhitectura sistemului de urmărire a vorbitorului activ AREC este simplă și poate fi instalată rapid, asigurând întâlniri mai eficiente și îmbunătățirea experienței utilizatorului.

Urmărirea și concentrarea asupra vorbitorului activ

Stația de urmărire a vorbitorului activ AREC DS-4CU permite camerelor PTZ să urmărească și să focalizeze automat vorbitorul activ și foarte precis când acesta apasă butonul PTT (push-to-talk).


Comutare automată și adăugare automată a overlay-ului personalizat

DS-4CU suportă comutarea camarelor, adăugarea overlay-ului personalizat, și ieșirii vorbitorului automat când a fost apăsat butonul la vorbitorul activ, permițând tuturor participanților să vadă vederea de aproape și overlay-ului pe ecranul local. Camera PTZ se întoarce în poziția inițială după ce vorbitorul a finisat discursul, apăsând pe butonul de terminare. DS-4CU ajută utilizatorii să adauge și să selecteze cu ușurință modele de ieșire și personalizeze imaginile overlay-ului în dependență de necesități.


Comutarea automată la vederea conferinței personalizată când mai mulți participanți vorbesc

AREC DS-4CU poate să comuteze camera la vederea conferinței desemnată când mai mulți participanți apasă butoanele PTT și discută în același timp. Suportă mai multe setări pentru utilizare flexibilă.


Comutarea automată a camerelor și înregistrarea conferințelor cu ajutorul AREC Media Station

În set cu stația media AREC din seria LS, AREC DS-4CU oferă nu numai ieșirile vorbitorului, dar totodară comutează modelul de înregistrare prin comandă pentru AREC Media Station. Când conversația a fost întreruptă, AREC Media Station se va întoarce automat la modelul de înregistrare inițial.

API-uri accesibile pentru integrare simplă

AREC DS-4CU poate fi integrat cu sistemul de microfoane pentru conferințe compatibil și echipament audiovizual existent în sala de conferințe cu ajutorul API. Stația de urmărire a vorbitorului activ AREC este simplă în setare, ceea ce face înregistrarea conferințelor și ședințelor mai productivă și intelectuală.


Video Inputs Max. 4 channels
HDMI / VGA: up to 2 channels
Full HD network camera: up to 4 channels
Resolution Range (Inputs) HDMI : 480i~1080p60
VGA : 480i~1080p60
RTP/ RTMP/ RTSP, Max.: 1080p
Video Outputs 1x HDMI display port : 1080p60
1x VGA display port : 1080p60
Overlay Images Multiple for user-defined
Video Output Layout Multiple layouts for pre-defined, including full screen / picture-in-picture / picture-by picture / multi-channel split screen
Camera Control VISCA/ PELCO-D/ PELCO-P/ ONVIF profile S
Mouse Device Through USB interface connection
External Contro Yes, supports RS-232 port and TCP API command for system integration
Output Switch Supports automatic output switching according to the setting of push-to-talk buttons with compatible conference microphone system
Recording Layout Switch Supports automatic recoding theme switching according to the setting of push-to-talk buttons with compatible conference microphone system and AREC Media Station
Admin Management Built-in web-based admin backstage. Sending control command through TCP API
Operation System Embedded Linux system
Power Supply 12V/ 2A
Temperature / Humidity 0~40°C / 90%
Dimension 354mm(L) x 188.2mm(W) x 46mm(H)
Weight 1324 g

Caracteristici (Datasheet_DS-4CU_20220302.pdf, 3,501 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Văzut recent
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat