Display interactiv Novotouch 86"

EK860i
139802 lei
111842 lei
Reducere: 27960 lei
+
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

NovoTouch - este o soluție de colaborare puternică, ideală pentru săli de conferințe, săli de întâlnire, săli de întâlnire corporativă. Sistemele de colaborare BYOD, care includ soluția Vivitek NovoPro, oferă o abordare modernă de lucru în grup care utilizează un afișaj all-in-one. Prin utilizarea adnotărilor digitale și a capabilităților wireless, NovoTouch, fără a utiliza alte dispozitive suplimentare, permite utilizatorilor să se conecteze la un singur afișaj pentru colaborare și schimb de idei. Panourile NovoTouch au o funcționalitate bogată și o rezoluție de până la 4K. Iluminarea din spate a LED-urilor face ca imaginea să fie mai luminată și prelungește durata de viață a afișajelor. Suprafața antiglare îmbunătățește vizibilitatea în condiții de iluminare și 4 mm sticlă călită protejează ecranul împotriva deteriorării. Afișajele sunt perfecte pentru a lucra împreună în același timp cu mai mulți oameni. Ecranul tactil recunoaște până la 20 de atingeri simultan cu degetul, palma sau stylus-ul și trei stilouri interactive sunt incluse pe fiecare afișaj. Întâlniri, discuții și sesiuni de brainstorming vor avea loc cu o eficiență maximă.

Caracteristici cheie:

  • Implică-ți elevii în învățare interactivă cu NovoTouch EK860i, un panou de soluție colaborativ NovoConnect soluție pentru oglindire și adnotare a ecranului wireless, ideal pentru săli de clasă și săli.
  • Panou plat IPS multi-touch de 86 ”cu rezoluție 4K-UHD (3840 x 2160) pentru detalii excepționale și imagini uimitoare.
  • Conectați și partajați conținutul - oglindind orice dispozitiv direct pe ecranul mare, cu conceptul său „Aduceți propriul dispozitiv BYOD” și compatibilitatea platformei încrucișate pentru laptopuri, tablete și Chromebook.
  • Lucrează cu până la 64 de participanți la cursuri și afișează simultan până la 4 dispozitive pe ecranul mare.
  • Funcția LiveScreen NT permite oglindirea ecranului în timp real de la un NovoTocuh la mai multe dispozitive cu ecran plat * NovoConnect Solution *.
  • Funcția de înregistrare a ecranului Minute NT surprinde totul pe ecran ca un videoclip pentru a sprijini toate noile experiențe pedagogice de predare și învățare.
  • Țineți controlul - moderator inovator Funcția de previzualizare permite studenților să participe fluid la discuții, oferind totodată profesorului un control complet asupra conținutului afișat - astfel încât nu există surprize.
  • Transformați panoul plat NovoTouch într-un panou de anunțuri între clase, datorită soluției sale NovoDS încorporate, o soluție intuitivă de semnalizare digitală și nu sunt necesare abilități de programare.
  • Fără costuri ascunse - NovoTouch vine cu software gratuit și nici o taxă de licență nu permite implementarea pe scară largă.
Brand:
Vivitek
Specificații tehnice
Diagonală:
86
Rezoluția ecranului:
Ultra HD (3840 × 2160)
Luminozitate (cd m2):
330
Contrast:
1200:1
Difuzoare:
10 Вт (x2)
AV inputs:
HDMI v2 (x2), VGA-In (x1), Audio-In (3.5mm) (x1), AV-In (x1), RS232 (x1)
AV outputs:
Audio-Out 3.5mm (x1), Audio-Out S/PDIF (x1)
USB:
USB A 2.0 (x4), USB A 3.0 (x1), USB B for Touch (x2)
LAN:
Есть
Wi-Fi:
Есть
Dimensiunea Unitară:
1957 x 1162 x 90 mm.
Mărimea Ambalajului:
2123 x 1350 x 285 mm.
Greutate Netă:
67 кг.
Greutate Brută:
88 кг.
OS:
Android 7.0
Garanție:
5 лет

Specification (Vivitek_NovoTouch_EK860i_Preliminary_Datasheet_20190722_v6.5.pdf, 584 Kb) [Descarcare]

Livrare rapidă și eficientă

Compania noastră livrează în toată Moldova

Asigurarea calității și servicii

Oferim doar acele bunuri, de o calitate sigură

Consultație profesională

Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați