0 Your Cart

Set pentru transmiterea semnalului HDMI pe Ethernet LKV373

Set pentru transmiterea semnalului HDMI pe Ethernet LKV373

Hover over an image to enlarge

LKV373
3036 lei
+
Сumpără un click
Rapid și eficient livra
Metode de plată
Avantajele noastre

Garanție 12 luniGaranția pentru toate produsele achiziționate în magazinul nostru on-line este de 12 luni

Returnarea și schimb - fără problemePuteți returna bunurile cumpărate în termen de 14 zile. Bunurile trebuie să fie în stare bună și să aibă toate ambalajul original.">Returnarea și schimb - fără probleme!

Diferite metode de platăPlătiți pentru bunuri mod doriți: numerar la livrare, prin transfer bancar sau card de credit la momentul comenzii.

Cel mai bun prețSuntem mandri de preturile noastre, verifica-le în fiecare zi de sute de clienți care dau posibilitatea de a noastra online - magazin!

Aveți întrebări? Sunați: 022-295-295

Lenkeng LKV373 poate transmite printr-un singur cablu "torsadat" semnal HDMI la o distanță de până la 120 de metri (CAT5 - 80 m, CAT5E - 100m, CAT6 - 120 mm). La transmitere, imaginea este supusă comprimării MJPEG de gred scăzut, ce permite, pe de o parte, pentru a evita artefactele vizuale, pe de altă parte, pentru a reduce fluxul de date. Cu ajutorul echipamentelor suplimentare - switch-uri Gigabit Ethernet, este posibil de a mări distanța de transmisie până la infinit (este nevoie de a configura și a seta conectarea între switch-uri și routere). Fiecare comutator (router), va îndeplini funcția de repetor, și va crește distanța de transmitere cu 80-120m. De asemenea, prin intermediul switch-urilor, semnalul HDMI poate fi împărțit maxim până la 253 receptoare. În acest caz, la rețea va fi conectat un emițător LKV373 și un număr necesar de receptoare LKV373RX. Conectarea și configurarea switch-urilor și routerelor, precum și conectarea LKV373 se supun principiului de construire a unei rețele simple Ethernet. LKV373 vor fi clienți TCP / IP. Distanțele de transmitere vor depinde de topologia rețelei și echipamentului utilizat. Fiecare emițător și receptor LKV373 sunt echipate cu surse de alimentare.

La transmiterea semnalului HDMI prin Ethernet router, un cablu poate fi prelungit încă cu 80-120 de metri, prin conectare de tip "cascadă" a Ethernet switch-uri/routere. Distanța depinde de lățimea de bandă a rețelei și performanța echipamentelor, inclusiv calitatea cablurilor, cablurilor HDMI, calitatea semnalului video, etc. Viteza de transmitere a semnalului la ieșire este de 30 Mbps.

Semnalul de ieșire poate fi decodificat doar de un receptor special.
Setul se potrivește ideal pentru transformarea semnalului HDMI în standard TCP / IP și transmiterii prin cablu de rețea sau LAN, poate transmite semnal de la sursă HDMI, cum ar fi HD STB, DVD, PS3, placă grafică HDMI, etc. pentru redarea pe proiector DLP HD, LCD, ecrane LED și alte audio-video echipamente.

Formate video suportate
DTV/HDTV: 480i/576i/480p/576p/720p/1080i/1080p
Lungime maximală UTP / FTP cablu 120 metre
Temperatura -10ºC...60ºC
Umiditate 20%-90% (fără condensat)
Dimensiuni [mm] 110x58x26
Bloc de alimentare 230 VAC / 5 VDC


Set pentru transmiterea semnalului HDMI pe Ethernet LKV373

Brand:
Lenkeng

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Rapid și eficient livra

Firma noastra face de livrare în toată Moldova

Condiţii de garanție

Noi oferim doar acele produse, așa cum credem noi

Returnare termen de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa achiziția

Cum cumpăr în magazin on-line?

Patru pași simpli cum să plasați o comandă