0 Your Cart

Multiswitch 5x8 Terra MR508

Multiswitch 5x8 Terra MR508

Hover over an image to enlarge

MR508
1987 lei
+
Сumpără un click
Rapid și eficient livra
Metode de plată
Avantajele noastre

Garanție 12 luniGaranția pentru toate produsele achiziționate în magazinul nostru on-line este de 12 luni

Returnarea și schimb - fără problemePuteți returna bunurile cumpărate în termen de 14 zile. Bunurile trebuie să fie în stare bună și să aibă toate ambalajul original.">Returnarea și schimb - fără probleme!

Diferite metode de platăPlătiți pentru bunuri mod doriți: numerar la livrare, prin transfer bancar sau card de credit la momentul comenzii.

Cel mai bun prețSuntem mandri de preturile noastre, verifica-le în fiecare zi de sute de clienți care dau posibilitatea de a noastra online - magazin!

Aveți întrebări? Sunați: 022-295-295

Multiswitch Terra MR 508 - o nouă modificare a modelului precedent Terra MSR 508. Acest multiswitch se potrivește pentru vizionarea TV prin satelit pe 8 televizoare. Multiswitch-ul este folosit în organizarea semnalelor de televiziune prin satelit la un număr mare de abonați. Marca Terra de mult timp se poziționează pe piața echipamentelor de satelit, și sa remarcat prin produse de înaltă calitate, fiabile și profesionale.

Pentru a funcționa corectă a multiswitch-ului se intind 4 cabluri de la antena de satelit. O astfel de cablare se datorează faptului că întregul semnal înainte de a intra în dispozitiv este împărțit în polarizări și intervale ( polarizare verticală diapazonul superior, polarizare verticală diapazonul inferior, polarizare orizontală diapazonul superior și polarizare orizontală diapazonul inferior). În varianta alfabetică pe carcasa multiswitch-ului sunt identificate denumirile după cum urmează: VH, VL, HH, HL. Pentru lucrul cu multiswitch Terra MR 508 (Terra MSR 508) este folosit un convertor special, asa-numit convertor sub multiswitch cu ieșiri dependente. Operatorul semnalului de satelit NTV Plus și Tricolor TV difuzează semnalele doar în diapazonul inferioară, astfel pentru funcționarea multiswitch-urilor în aceste sisteme este suficient de a conecta un LNB dublu-Twin.

În afară de cele 4 intrări pentru semnalul de satelit, dispozitivul Terra MR 508, posedă și o intrare pentru antenă de televiziune terestră. Swtich-ul funcționează ca un diplexer, și permite să combinați semnalul prin satelit și terestru.

Atenție! Swtich-ul nu înlocuiește amplificatorul de televiziune terestră, dar este conectat, de regulă, după.

Multiswitch-ul are propria sursă de alimentare integrată de la AC 220V, pentru a compensa pierderea de semnal pe curbe, în comparație cu switch-urile pasive cu sursă de alimentare de la receptor (reglarea amplificării de la 0 pînă la 20dB). Switch-ul funcționează atît cu semnal prin satelit (950-2400 MHz) atît și cu semnal terestru (47-862 MHz).

Caracteristici:

  • 8 ieșiri
  • Frecvențe de funcționare SAT IF: 950 - 2400 MHz, Terr.TV: 47 - 862 MHz
  • Nivel de ieșire pentru SAT IF (IMD3=35 dB)* 96 dBµV
  • Nivel de ieșire pentru Terr. TV 88 dBµV-86 dBµV
  • Reglarea semnalului TV 15 dB cu pasul 1 dB
  • Temperatura de funcționare -20…+50C
  • Dimensiuni,mm: 230x128x53
Brand:
TERRA

Caracteristici (MR508_MR512_MR516.pdf, 781 Kb) [Descarcare]

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Rapid și eficient livra

Firma noastra face de livrare în toată Moldova

Condiţii de garanție

Noi oferim doar acele produse, așa cum credem noi

Returnare termen de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa achiziția

Cum cumpăr în magazin on-line?

Patru pași simpli cum să plasați o comandă