HDMI Extender

Cum se transmite semnal HD de înaltă calitate la distanță? În versiunea standard, desigur, prin intermediul unui cablu HDMI. Dar aceasta nu este întotdeauna cea mai ușoară cale.

Ce se întâmplă dacă lungimea până la ecranul de la sursă este de 60, 100 sau mai mulți metri? Ce se poate face dacă nu există niciun fel de a pune vreun cablu din cauza reparației sau a imposibilității absolute de a pune ceva?

Echipamentele și soluțiile LenKeng vă vor ajuta să găsiți o cale de ieșire din orice caz, chiar și cel mai dificil caz.

  • În prima categorie de soluții „până la 60 de metri” - seturi simple și ieftine de cabluri de extensie HDMI pentru pereche răsucite din categoria a 6-a. Cu canal IR invers pentru a controla sursa de semnal sau fără acesta. Ideal pentru săli de conferințe când comutați videoproiectorii.
  • Următoarea soluție este de până la 120 de metri. Pentru birourile companiei, bănci, centre comerciale - transmite un semnal HD printr-o rețea locală existentă, mai multe surse simultan, cu transmiterea comenzilor prin RS232 sau control IR în duplex.
  • Distanța până la afișaj este măsurată în kilometri sau chiar zeci de kilometri? Fibră - HD și Ultra HD 4K pentru ecrane LED la distanță și pereți video. Și din nou, cu un canal de întoarcere pentru control.
  • Nu există nici o modalitate de a pune pereche răsucite? Soluția „wireless” - 15, 50 și chiar 200 de metri! În același timp, puteți conecta, de asemenea, mai multe receptoare la un singur transmițător.
  • În continuarea opțiunilor wireless - transmiterea unui semnal video printr-o rețea electrică sau pur și simplu peste o pereche de fire telefonice. Neobișnuit? Da, și funcționează - „Powerline
  • HDBaseT este standardul global pentru transmisia video și audio de înaltă definiție, Ethernet, controale, USB și până la 100 de wați de putere pe un singur cablu lung.
  • Acum este confortabil să gestionezi NVR-ul sau DVR-ul la distanță utilizat în sistemele de supraveghere video - seria „KVM” - conectează afișajul, tastatura și mouse-ul - și obții controlul complet de la capătul complet diferit al clădirii.
  • Folosesc televizoare convenționale ca afișaje - de ce nu convertesc semnalul HDMI într-un canal TV digital obișnuit în format DVB-T și transfer imaginea FullHD sau chiar 4K printr-un cablu de televiziune obișnuit. Ideal pentru magazinele care vând aceste televiziuni, centre comerciale ca videoclipuri de transport în întreaga clădire sau terase care prezintă evenimente sportive.