0 Your Cart

Prelungitor wireless DIR-300

Prelungitor wireless DIR-300

Hover over an image to enlarge

DP941201
800 lei
+
Сumpără un click
Rapid și eficient livra
Metode de plată
Avantajele noastre

Garanție 12 luniGaranția pentru toate produsele achiziționate în magazinul nostru on-line este de 12 luni

Returnarea și schimb - fără problemePuteți returna bunurile cumpărate în termen de 14 zile. Bunurile trebuie să fie în stare bună și să aibă toate ambalajul original.">Returnarea și schimb - fără probleme!

Diferite metode de platăPlătiți pentru bunuri mod doriți: numerar la livrare, prin transfer bancar sau card de credit la momentul comenzii.

Cel mai bun prețSuntem mandri de preturile noastre, verifica-le în fiecare zi de sute de clienți care dau posibilitatea de a noastra online - magazin!

Aveți întrebări? Sunați: 022-295-295

Prelungitor wireless DIR-300 permite utilizatorului să controleze dispozitivele amplasate în camere diferite. De exemplu, receptor satelit instalat în camera de zi transmite semnalul la un televizor în altă cameră, cu condiția ca sistemul permite transmiterea semnalului între camere. Control de la distanță fără fir poate fi, de asemenea, utilizat în sistemele de supraveghere video pentru control de la distanță a DVR-uri care se află intr-o cameră, iar operatorul în alta.
Design elegant și compact al emițătorului și receptorului, este foarte potrivită pentru design-ul moder al casei dumneavoastră. Datorită modulăreii FSK (Frequency Shift Keying-), distanța mult mai mare în comparație sisteme tradiționale de control de la distanță fără fir, care utilizează modularea analog (AM).
Aparatul este destinat pentru funcționare continuă.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Rapid și eficient livra

Firma noastra face de livrare în toată Moldova

Condiţii de garanție

Noi oferim doar acele produse, așa cum credem noi

Returnare termen de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa achiziția

Cum cumpăr în magazin on-line?

Patru pași simpli cum să plasați o comandă