0 Your Cart

Convertor optic de satelit GI FibreMDU

Convertor optic de satelit GI FibreMDU

Hover over an image to enlarge

F925004
4840 lei
+
Сumpără un click
Rapid și eficient livra
Metode de plată
Avantajele noastre

Garanție 12 luniGaranția pentru toate produsele achiziționate în magazinul nostru on-line este de 12 luni

Returnarea și schimb - fără problemePuteți returna bunurile cumpărate în termen de 14 zile. Bunurile trebuie să fie în stare bună și să aibă toate ambalajul original.">Returnarea și schimb - fără probleme!

Diferite metode de platăPlătiți pentru bunuri mod doriți: numerar la livrare, prin transfer bancar sau card de credit la momentul comenzii.

Cel mai bun prețSuntem mandri de preturile noastre, verifica-le în fiecare zi de sute de clienți care dau posibilitatea de a noastra online - magazin!

Aveți întrebări? Sunați: 022-295-295

Sistem inovator de fibră optică pentru LNB

Convertește 4 diapazoane universale de semnale de frecvențe intermediare în semnal optic la ieșire. Dispozitivul este capabil să furnizeze 32 unități virtuale pe o raza de mai mult de 10 de km.

Convertorul optic rezolvă problema, modului de a transmite semnalul de la antenă la receptor fără nici o pierdere, în cazul în care este instalat la o distanță mai mare de 50 m, montarea unui cablu de diametru mai mare fiind imposibilă, și cum să-l distribuie la mai multe puncte independente, fără utilizarea de echipamente suplimentare.

Convertează 4 combinații de diapazon / polarizare de satelit IF în lățime de bandă 0.95-5.45 GHz în semnal optic. În nodul optic optic Fibre MDU semnalul este convertit într-un semnal de frecvență radio pentru satelit IF, adică în același cablu, vom obține o gamă completă de frecvențe al convertorului universal LNB, care poate fi împărțit fără pierderi de calitate a semnalului pentru orice număr de abonați. Dispozitive de conversie MDU sunt disponibile în versiuni: TWIN, pentru conectarea a două receptoare independente; Quattro, pentru a conecta multiswitch și Quad, pentru conectarea a patru receptoare independente.

Convertor optic de satelit GI FibreMDU

Convertorul optic este puțin mai mare și mai lung, în comparație cu convertoarele obișnuite, astfel încât problemele de schimb de convertor simplu pe cel optic nu vor apărea. Convertorul are doi conectori: FC optic / PC-conexiune și, de asemenea, conector F-tip. Conectorul F-tip este utilizat pentru alimentarea convertorului cu energie a 12 V. La înlocuirea convertorului conventional pe cel optic, cablul coaxial existent devine cablu de alimentare pentru convertorul optic. Pentru conectarea convertorului prin optica, este nevoie de achiziționat cabluri cu conexiuni stabilite în lungime de la 3 la 100 de metri, care elimină necesitatea de a achiziționa echipamente scumpe pentru sudare și de control optic. Cu ajutorul unui adaptor, cablurile pot fi prelungite până la lungimea necesară.

Cablu optic este realizat din fibre single-mode ITU-T G.657.A. flexibilitate sporită, acoperit cu material dens detașabil și, în plus protejat de un strat de oțel. Materialul carcasei exterioare - LSZG (Low Smoke Zero Halogen) - nu transmite focul și nu emite fum toxic, ce este necesar la instalare în clădiri rezidențiale și de birouri. Diametrul exterior doar 3 mm.

Avantajele convertorului optic:

  • Toate cele patru combinații de diapazon / polarizare sunt distribuite în același cablu.
  • Dimensiunea convertorului optic este aproape identică cu convertoarele convenționale.
  • Cablu optic nu este mai scump decat cablul coaxial de bună calitate.
  • Cablurile optice pot fi folosite în cazul când apar condiții de interferență electromagnetică puternice.
  • Oferă izolare galvanică completă între convertor și receptor.
Brand:
Global Invacom

Спецификация (Specification_FibreMDU_LNB.pdf, 719 Kb) [Descarcare]

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Rapid și eficient livra

Firma noastra face de livrare în toată Moldova

Condiţii de garanție

Noi oferim doar acele produse, așa cum credem noi

Returnare termen de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa achiziția

Cum cumpăr în magazin on-line?

Patru pași simpli cum să plasați o comandă