Camera PTZ AREC CI-22H

CI-22H
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Echipată cu o lentilă cu zoom optic 20x, cameră de conferință AREC CI-22H PTZ este capabilă să transmită conținut video Full HD cu rezoluția până la 1080/60p prin HDMI, USB 3.0 și IP. CI-22H este echipată cu algoritmi avansați de prelucrare ISP și mecanism de panoramare/înclinare excepțional pentru asigurarea rezoluției înalte, performanței deosebite și mișcări fluide în timpul înregistrării video.

Caracteristici:
  • Compatibilitate cu diferite sisteme de videoconferință și aplicații pentru conferințe web

Suport HDMI, USB 3.0 și transmisia IP, AREC CI-22H lucrează perfect cu diferite sisteme de bază pentru videoconferință. Datorită conexiunii HDMI, CI-22H este compatibil cu următoarele sisteme, ex. Polycom și Cisco. Prin conexiune USB CI-22H este posibil de transmis video în timp real în programe populare pentru conferințe web, ca Skype, Zoom și GoToMeeting. CI-22H poate, de asemenea, să lucreze cu ușurință, cu AREC Media Station prin transmisia IP.

  • Mecanism silențios și rapid de panoramare/înclinare

CI-22H suportă rotire la 340 de grade, înclinare 120 de grade și zoom 20x cu posibilitatea de focalizare automată. Funcțiile de control a panoramării/înclinării/zoom pot fi efectuate de la distanță. Datorită mecanismului cu motor pas-cu-pas camera CI-22H funcționează silențios și se mișcă lin.

  • Conținut video de calitate înaltă

Datorită tehnologiei de compresie cu performanță înaltă H.264, AREC CI-22H asigură calitate Full HD cu rezoluție până la 1080/60p. Cu ajutorul algoritmilor de prelucrare avansați ISP, CI-22H asigură imagine luminoasă cu reproducere fantastică a culorilor. CMOS cu zgomot redus garantează în mod eficient un SNR ridicat al imaginii video.

Manual (CI-22H_QG_EN.pdf, 225 Kb) [Descarcare]

Ghidul utilizatorului (CI-22H_UM_EN.pdf, 8,393 Kb) [Descarcare]

Caracteristici (Datasheet_CI-22H_20200309.pdf, 302 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat