L005928

Program software DMX CueLux 2

9600 lei
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

CueLux este un controler intuitiv de software pentru industria de iluminare, care încorporează un număr larg de funcții interesante. Este un controler de lumină DMX-512 pentru lumini inteligente, LED, lumini laser și multe alte efecte. Programul este disponibil pe sistemele de operare: macOS, Microsoft Windows și Ubuntu Linux.

Programul Cuelux este livrat cu interfața USB to DMX. Interfața transmite 512 canale prin portul 3-pin DMX-512 (protejat de descărcări electrostatice). Odată ce interfața hardware este conectată la PC, datele DMX sunt duplicate prin Art-Net. Este foarte util pentru conectarea la vizualizatoare de la producători diferiți.

Sistem de cuelist în CueLux utilizat pe programarea secvențelor de lumină este analog cu sistemele utilizate în consolele de lumină mari precum Wholehog, sau GrandMa. Dispune de un Delay separat, Fade in & Fade out timing și vine cu un generator de forme și o fereastră de programare.

CueLux oferă suport plug-and-play pentru suprafețe de control MIDI pentru a furniza control al regulatorului cu costuri reduse.

Toate butoanele de control în interfața CueLux sunt destul de mari pentru control cu degetele. Nu sunt necesare click-uri dreapta a mouse-ului sau tastaturii fizice QWERTY, pentru că programul o să afișeze automat tastatura virtuală când va fi necesar.

Specificații:

  • Motor software optimizat pentru lucru cu mai multe nuclee a procesorului
  • 48 dispozitive de lumină maximum (ex. dimmer cu 10 canale este considerat ca un dispozitiv de lumină)
  • Grupuri și sub-masteri nelimitate
  • 64 regulatoare de redare + 64 de butoane de redare
  • Suport joystick USB
Brand
FOS

Ghidul utilizatorului (products_0_2_1_1229.rar, 3,981 Kb) [Descarcare]

Datasheet (products_0_2_3_1229.pdf, 1,284 Kb) [Descarcare]

Broșura (cuelux_2.pdf, 540 Kb) [Descarcare]

FOS Fixtures (products_0_2_7_1229.rar, 5 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Văzut recent
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat