Transmițător iLive 2 BP

iLive 2 BP
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Produsul va fi disponibil în decurs de
10 - 14 zile.

Transmițător iLive 2 BP -reprezintă un transmițător wireless portabil care este proiectat pentru utilizare cu sistemele Antenna diversity din seria iLive 2. Dispozitivul are funcția integrată de sincronizare automată a canalelor și alegerea automată a frecvenței de lucru. Construcția îmbunătățită a PCB-ului garantează stabilitatea înaltă de transmisie a semnalului cu nivel minim de zgomote și distorsiuni proprii. Prezența unui ecran, care este destinat pentru afișarea informației despre canalul de lucru și frecvență, nivelul de încărcare a bateriei, care asigură un confort adițional în exploatare. Comutator de alimentare confortabil. Acest transmițător de corp de înaltă calitate are o carcasă durabilă din plastic ABS, care asigură protecție fiabilă a componentelor interne. Fixarea are loc cu ajutorul unei cleme speciale. În afara carcasei este situată antena specială. Raza maximă de acționare poate atinge până la 60 de metri în condiții lipsei obstacolelor. Pentru conectarea microfonului este utilizată o interfață cu 4 contacte mini-XLR. Pentru alimentarea dispozitivului sunt necesare 2 baterii alcaline de format АА 1.5 V. Toate caracteristicile de mai sus fac transmițătorul AMC iLive 2 BP un instrument incredibil de fiabil și universal pentru utilizare pe scenă sau în săli de conferințe.

CARACTERISTICI:

Putere de ieșire 3 mW
Antena exterioară 1/4
Ecran LCD
Baterie
2 x 1,5 V AA Alkaline
Greutate 76 g
Material Plastic
Brand
AMC

Характеристики (iLive_2_boby_pack_technical_specification.pdf, 388 Kb) [Descarcare]

Manual (AMC_iLive_2_User_Manual_Curves_606-621MHz.pdf, 7,817 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat