Noul proiector universal Vivitek Qumi Z1H.

Octombrie 11, 2019

Modelul <all-in-one> Vivitek Qumi Z1Н a atras atenția specialiștilor imediat după apariție. Acest model a primit multe caracteristici interesante ceea ce îl prezintă ca un centru multimedia portabil, care o să ofere posibilitatea de a organiza un spectacol cinematografic sau discotecă în orice loc. Mai mult ca atât, aspectul vizual al dispozitivului este proiectat reușit: culori atractive, linii line a carcasei și panou de control intuitiv - totul la locul său.

Această caracteristică Qumi Z1Н a impresionat fondatorii premiului profesional G-Mark 2019: conform rezultatelor sondajelor speciale produsul nou de la Vivitek a intrat short-list a premiului în categoria „cel mai bun design”. Este dificil de a uimi experții din Japonia, dar totuși intrarea în finala premiului spune despre multe lucruri! Aici trebuie de remarcat că, modelul nu numai are un aspect stilat, cât și corespunde complet formei portabile: dispozitivul cântărește numai 600 de grame și datorită dimensiunilor nu prea mari încape cu ușurință în orice geantă sau rucsac.


Special pentru acei, care au ratat lansare oficială a Qumi Z1Н, reamintim că modelul a primit sursă de lumină LED cu durata de lucru 30000 de ore, și totodată putere este destulă pentru a extinde imaginea pe un „ecran” cu diagonala de 100(!) inchi. Rezoluția maximală a imaginii în formatul 16:9 este de 1280×720, baterie de acumulatoare încorporată este proiectată pentru funcționare autonomă timp de 2 ore în regim de redare video și până la 6 ore în regim de ascultare a muzicii.

Aici, desigur, este un sistem audio propriu format din 2 difuzoare cu putere de 5 W fiecare. În afară de aceasta, este prevăzută posibilitatea de transmitere directă a semnalului pe difuzor de la sursa externă prin Bluetooth, memoria internă de 8 Gb și conectare prin portul USB - în drum vor fi utile! În calitate de alternativă pentru Qumi Z1Н poate fi luat în considerare modelul „mai mic” Z1V, care a primit forma maximal asemănătoare, caractiristici tehnice mai simple și preț mai accesibil. Alegerea vă aparține!

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu