NovoProjectors - proiectore pentru colaborare wireless

Iunie 11, 2021

Compania olandeză Vivitek a lansat proiectoare noi NovoProjectors cu posibilitatea încorporată de colaborare wireless cu NovoConnect. Modele noi a proiectoarelor DH3665ZN și DH858N cu luminozitate 4500 ANSI lm, special pentru ecrane mari și rezoluție 1080p (Full HD). Aceste proiectoare pot fi utilizate acolo, unde este nevoie de imagine clară și luminoasă - săli de conferințe, auditorii sau săli de ședințe de dimensiuni medii și mari.

Ambele modele suportă rezoluția Full HD, în DH3665ZN este utilizată sursa de lumină laser cu durata de viață mare, până la 30 000 de ore. În modelul DH858N sursa de lumină este o lampă, durata de viață a căreia este de 4000 de ore, ceea ce la fel nu este puțin. Totodată modelul DH3665ZN oferă funcționare continuă în regim 24/7. Acoperirea spațiului de culoare Rec 709 este de 95%, protecția împotriva prafului – standard IP6X / IP5X, posibilitatea de a crea proiecția sub orice unghi.

Modelul NovoProjector DH858N poate fi utilizat în acele situații, când apare necesitatea de a deplasa des proiectorul dintr-o cameră în alta. DH858N este echipat cu zoom 1.5x și are funcția de corecție a distorsiunilor trapezoidale cât pe verticală, cât și pe orizontală. Proiectorul este simplu în setare și instalare. Posibilitatea de control de la distanță prin meniu de ecran (OSD).

Ambele modele au funcții încorporate NovoConnect, în așa fel, prezentarea wireless și funcția moderatorului sunt posibile fără necesitatea de a procura echipament suplimentar. DH858N și DH3665ZN sunt adaptate pentru lucru cu diferite sisteme de operare Windows, macOS, Ubuntu, Android și iOS, la ele pot fi conectate până la 64 de dispozitive, pot fi afișate pe ecran până la patru participanți. De asemenea, pentru conectare poate fi utilizată aplicația NovoConnect sau USB-launcher. O trăsătură distinctivă a acestor două modele este posibilitatea de oglindire directă a conținutului prin web browser, această variantă este disponibilă absolut pentru toate produsele NovoConnect. 

Сatalog proiectoare --> Novoprojectors

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu